Birkaç Alkışşş... |
|
|
#1 |
|
bonsoir
|
Birkaç Alkışşş...Türk Polisi ve Ufo Eveeettt ,şimdi de o kocaman alkışları Antal ya da UFO gördüğü için polisi arayan vatandaşa"Havadayken yapabileceğiemiz bişiy yok,yere inerse tutuklarız"diyen yurdum polis i için alabilirmiyizzzz:67:61 Dürüst Polis Trafik polisi tarafından çevrilir Ehliyet evde unutulmuştur İki tarafta"Çorba parası"konusunda hemfikirdir,ama ben miktarı konusunda karar verememekteyim Cepten 2 adet 20 lik çıkarılıp ruhsatın içine konulur Polis ruhsatı açar ve "Bu fazla "diyerek 20'liklerden birini geri verir Benim de bu yurdum polisinin alnından öpesim gelir Dürüst adammışşş:38:38Hayırlı cezalar Yer ist Yenibosna Yenibosnadan çıktık Avcılar istikametine doğru gideceğiz Otobüs kısa yoldan gitmek için yasaklı yerden U dönüşü yapıyor Yurdum polisi görev başında megafon açık ve o anlamlı anonsu geçiyor:"Otobüsçü !!! cazan hayırlara vesile olsun,devam et sen,ben plakana gönderirim nasıl olsa :65:56Kendin Dinle Kocamın arabasını aldığım ve içine sıgara kokusu sinmesin diye bütün camları açtığım anda en sevdiğim şarkının radyoda çalmaya başlaması üzerine radyonun sesini son ayara açıp dolaşırken yurdum polisinden gelen anons:34 xx ,müziği kendin dinle ya da parçayı değiştir!!!!:38:38 Polis megafonu Bir teyzem yayalara kırmızı ışık yanmasına rağmen karşıdan karşıya geçmeye çalışırken,10 metre öteden megafon sesi gelir;"Abla zaten şişmansın,birde pişman olma!!!":38:38 |
|
Cevap : Bir kaç alkışşş... |
|
|
#2 |
|
[KAPLAN]
|
Cevap : Bir kaç alkışşş...:) Gerçekten oldukça güzeldi Teşekkürler Sevgili Bonsoir
|
|
Cevap : Birkaç Alkışşş... |
|
|
#3 |
|
signum
|
Cevap : Birkaç Alkışşş...abi bu muhabbetlere hayranim avrupa da bu yok iste |
|
Cevap : Birkaç Alkışşş... |