![]() |
Evet Seni Hala Ama Hala Çok Seviyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Evet Seni Hala Ama Hala Çok SeviyorumEvet Seni Hala Ama Hala Çok Seviyorum ![]() Şu an parmaklarım sadece seni yazmak istiyor… Kalbimin seni istediği gibi ![]() ![]() Seni yazmak ne kadar güzelse ![]() ![]() ![]() ![]() Sana daha yakın olmak için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayaller kuruyorum seninle ilgili ![]() ![]() ![]() ![]() Her sabah senin kokunla açsam gözlerimi güne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gecelerden korkuyorum şimdi sensiz geçtikleri için ![]() ![]() O gün gelse…her geceyi öyle basarim ki bağrıma sen gibi! ![]() ![]() ![]() ![]() Şu an çok güzel bir aşk şarkısı çalıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şarkı hala çalıyor ve ben orda olamıyorum içine giremiyorum ruhum notalarında eriyip yok olmuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senin için varolduğunu bildiğin, senin için nefes aldığının farkında olduğun bir yürekten zorunlu olarak ayrı kalmak ne zor… Çok uzakta bir sen görürüm hayalimde, koşarım kavuşmak, koklamak, sarılmak için sana; Sonra uyanırım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnan ki bir fısıltı gibisin karanlıkta kulaklarımda çınlayan, ruhumu, duygularımı okşayan ve kanımda damla damla akan ![]() Seni bekliyorum her güneş ışığında ve her gün doğuşunda ![]() Her kızıllığında akşamın, içime bir ok giriyor tüm bedenimi tarıyor sanki ![]() ![]() ![]() Her akşam ümidimi kendime gömüp tutuyorum evin yolunu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gülümserdim ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilirsin ben en çok geceleri paylaşırım sevgimi seninle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________ alıntı
![]() |
Cevap : Evet Seni Hala Ama Hala Çok Seviyorum |
![]() |
![]() |
#2 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Evet Seni Hala Ama Hala Çok Seviyorumewt ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Evet Seni Hala Ama Hala Çok SeviyorumEvet bende hala seni seviyorum canım :D:D Okuyan gözlerine sağlık bitanesi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Evet Seni Hala Ama Hala Çok Seviyorumofof yüreğim yaralndı çok güsel |
![]() |
![]() |
|