Sarışın:) |
|
|
#1 |
|
bonsoir
|
Sarışın:)Sarışın hanım beyaz eşya mağazasına girer: --Şu küçük televizyonu almak istiyorum Kaça?--Kusura bakmayın ,sarışınlara televizyon satışımız yotur !Sarışın sinirlenir Eve gider saç rengini değiştirir Ertesi gün tekrar gider mağazadan içeri girer Daha ağzından"şu küçük televizyonu"![]() lafı çıkar çıkmaz satıcı sözünü kesiyor:--Çok özür dilerim sarışınlara satışımız yok dün söylemiştim![]() Bizimki iyice sinirlenir Gider bir kuaföre saçlarını yaptırır Güzellik salonuna gider ,kendini baştan yenilendirir bambaşka bir kadın olup çıkar Ertesi gün aynı mağazaya tekrar gider![]() ----Şu küçük renkli televizyona bir bakabilirmiyim?? Tezgahtar bıkkın ama sabırlı bir tavırla başını sallar"---cevabı artık biliyorsunuz ,sarışınlara![]() ![]() ![]() ----Anladık anladık diyor bizim sarışın,ama niçin sarışınlara ,üstelik bakın bütün saçımı makyajımıda değiştirdim ![]() Tezgahtar gülümser:"Çünkü" der Üç gündür satın almaya kalkıştığınız şey bir mikrodalga fırın da ondan![]() ![]() !!!
|
|
Cevap : Sarışın:) |
|
|
#2 |
|
dejavu2009
|
Cevap : Sarışın:)yorumsuz ![]() ![]() ![]() :)
|