|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| 2008, ayının, başarılı, esmeryar ve sudenaz, eylül, üyeleri |
Eylül Ayının En Başarılı Üyeleri: " Esmer_yar ve Sudenaz " / 2008 |
|
|
#1 |
|
[KAPLAN]
|
Eylül Ayının En Başarılı Üyeleri: " Esmer_yar ve Sudenaz " / 2008Esmer yar ve Sudenaz, geçen ay olduğu gibi bu ayda istikrarlı çalışmalarını ara vermeden devam ettirdiler Özellikle Ramazan ayını geride bırakırken, o ayın güzelliklerini yansıtan ve hepimizin faydalanacağı birçok güzel konuyu da bizlerle paylaştılar Ailemize göstermiş oldukları bu güzel ilgiden dolayı kendilerine bizzat teşekkür eder, daima bizimle olmalarını temenni ederim![]() Arkadaşlarımızı tebrik etmeyi ihmal etmeyelim lütfen ![]() ![]() ![]() Not: Ayın başarılı üyeleri bundan sonraki süreçte Emek tablosu baz alınarak seçilecektir ![]() |
Cevap : Eylül Ayının En Başarılı Üyeleri: " Esmer_yar ve Sudenaz " / 2008 |
|
|
#2 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Eylül Ayının En Başarılı Üyeleri: " Esmer_yar ve Sudenaz " / 2008öncelikle tşkler sevgili [KAPLAN] ![]() sevgili sudenazı da kutluorm![]() stedeki kalite ve güzel insanların varlığı hem forumn hem de üyelerimizn formdaki ömürlerini uzatacktr![]() ayrıca bu kalitenin dewmlılığını sağlayan değerli üyelerimize ayrıca tşk ederm![]() verdiğinz ünvana layık olmaya çalışacağım![]() ![]() tekrar tşkler ![]()
|
|
|
#3 |
|
Şengül Şirin
|
Cevap : Eylül Ayının En Başarılı Üyeleri: " Esmer_yar ve Sudenaz " / 2008Esmer-yar ve Sudenaz arkadaşlarımızın paylaşımlarını zevkle okuyorum İyiki varlar hep olmaları dileğiyle kutluyor hak ettiler diyorum
|
|
|
#4 |
|
KRDNZ
|
Cevap : Eylül Ayının En Başarılı Üyeleri: " Esmer_yar ve Sudenaz " / 2008Sevgili Sudenaz ve Esmer yar arkaadaşlarım her ikinizi de tebrik ediyorum Başarılarınızın devamını bekleriz:)
|
|
|
#5 |
|
Berna
|
Cevap : Eylül Ayının En Başarılı Üyeleri: " Esmer_yar ve Sudenaz " / 2008Tebrikler arkadaşlar, başarılarınızın devam etmesini dilerim ![]() ![]()
|
#6 |
|
|
Cevap : Eylül Ayının En Başarılı Üyeleri: " Esmer_yar ve Sudenaz " / 2008Öncelikle bugünkü aldığım en güzel haberdi desem yalan olmaz çok teşekkür ederim sevgili KAPLAN bey; inş sitemizdeki kaliteden hiç bir ödün vermeden hızla devam ederiz diyorum![]() ![]() ![]() ![]() esmer-yar kardeşimide burdan tebrik ediyorum ![]() tebrik eden tüm arkadaşlarımada tşk ederim ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#7 |
|
Equinox
|
Cevap : Eylül Ayının En Başarılı Üyeleri: " Esmer_yar ve Sudenaz " / 2008Arkadaşlar güzel ve faydalı paylaşımlarınız için teşekkürler ![]() Başarılarınızın devamını dilerim
|
#8 |
|
|
Cevap : Eylül Ayının En Başarılı Üyeleri: " Esmer_yar ve Sudenaz " / 2008tşk ederiz sevgili equinox ![]() ![]() ![]() =)
|
|
|
#9 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Eylül Ayının En Başarılı Üyeleri: " Esmer_yar ve Sudenaz " / 2008tşkler arkadaşlar ![]()
|
|
|
#10 |
|
evrem88
|
Cevap : Eylül Ayının En Başarılı Üyeleri: " Esmer_yar ve Sudenaz " / 2008bende tebrik ederim ![]() ![]() gerçekten çok güzel konular açtılar ben geldiğimden beri![]() ![]() çok çok kocaman tebrikler=)))
|
|
|
#11 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Eylül Ayının En Başarılı Üyeleri: " Esmer_yar ve Sudenaz " / 2008tşkler evremcm ![]()
|
|
|
#12 |
|
|
Cevap : Eylül Ayının En Başarılı Üyeleri: " Esmer_yar ve Sudenaz " / 2008tşkler arkadaşlar ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#13 |
|
serseri.qral.iso
|
Cevap : Eylül Ayının En Başarılı Üyeleri: " Esmer_yar ve Sudenaz " / 2008emeklerinize saglık siz bunların daha iyilerine layıksınız tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim
|
|
#14 |
|
|
Cevap : Eylül Ayının En Başarılı Üyeleri: " Esmer_yar ve Sudenaz " / 2008ilginiz için biz tşk ederiz=) |
|
|
#15 |
|
bbk
|
Cevap : Eylül Ayının En Başarılı Üyeleri: " Esmer_yar ve Sudenaz " / 2008tebrikler arkadaşlar başarılarınızın reel hayattada devamını dilerim
|