![]() |
Sadece 5 Dakikada İşıl İşıl |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sadece 5 Dakikada İşıl İşılGünlük makyaj rutininizde birkaç değişiklik yaparak zaman kazanın ![]() ![]() IŞILTILI CİLT Kolay makyaj teknikleriyle doğal ve canlı bir cilt yaratın ![]() Adım 1: Baz kullanın Birçok kadının kullanmaya üşendiği ya da gereksiz gördüğü baz, aslında makyaj artistlerinin pürüzsüz cilt yaratmadaki sırrıdır ![]() ![]() ![]() Adım 2: Fondöteninizi karıştırın Makyaj artisti Çiğdem Yartaşı, fondöteninizi kullanmadan önce parlaklık veren nemlendirici bir kremle karıştırmanızı öneriyor ![]() ![]() Adım 3: Fırça kullanın Fondöteni az miktarda avucunuza alın ve fırçayla karıştırıp yüzünüze dairesel hareketlerle uygulayın ![]() ![]() Adım 4: Renklendirin Elmacık kemiklerinize eklediğiniz pembe tonlarında sedefli bir allık yüzünüze sağlıklı bir görünüm kazandırmaya yetecektir ![]() ![]() Öneri: Canlı bir cilt için yüzünüzü soğuk suyla yıkayın ![]() KUSURSUZ DUDAKLAR Dudak parlatıcıları yerine sizi daha kadınsı gösterecek rujları deneyin ![]() Adım 1: Nemlendirin Dudaklarınızın tazeliğini ve canlılığını korumak için nemlendiren ve enerji veren bir koruyucu kullanmayı ihmal etmeyin ![]() ![]() Adım 2: Kalıcılık sağlayın Yartaşı, ruju uygulamadan dudaklara mutlaka az miktarda fondöten ya da kapatıcı sürmeyi öneriyor ![]() ![]() Adım 3: Dudakları çerçeveleyin "Mutlaka rujunuzla aynı renkte bir dudak kalemi tercih edin," diyen Yartaşı, "Kalemle çekilmiş çizgi rujun dışarı taşmasına engel olacaktır," diye ekliyor ![]() Adım 4: Ruj sürün Çiğdem Yartaşı kalemle şekli belirlenmiş dudaklara ruj sürerken fırça kullanmaya gerek olmadığını söylüyor ![]() ![]() Öneri: Rujdan önce peeling yapmayı deneyin ![]() KISKANDIRAN GÖZLER Sadece yumuşak tonlarda bir far ile siyah maskaranın sihirli değneği sayesinde tüm gün göze çarpacaksınız ![]() Adım 1: Far Sürün İlk olarak yumuşak bir farı tüm göze uygulayarak işe başlayın ![]() ![]() Adım 2: Eyeliner kullanın Yartaşı, "Üst kirpik diplerine uygulanan eye-liner, kirpiklerinizi daha dolgun ve hacimli gösterecektir," diyor ![]() ![]() Adım 3: Belirginleştirin Gözünüzün şeklini ortaya çıkarmak için koyu olmayan bir göz kalemiyle göz altlarına dıştan içe doğru yarım bir çizgi çekin ![]() ![]() Adım 4: Kirpikler fora Hacim veren maskarayı üst kirpiklere iki, alt kirpiklere bir kat sürerek makyajı tamamlayın ![]() ![]() Öneri: Bu yöntemi yeşil tonlarla uygulamayı deneyin ![]() |
![]() |
![]() |
|