![]() |
Mucize Yaratan 27 Sihirli Söz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mucize Yaratan 27 Sihirli SözMucize Yaratan 27 Sihirli Söz İşte ilişkilerde ve evlilikte içtenlikle söylendiğinde mucize yaratan 27 sihirli söz: 1)Benim için hiç bir şeyle kıyaslanamayacak kadar çok değerlisin ![]() 2)Sana saygım sonsuz ![]() 3)Sana olan sevgim hep devam edecek ![]() 4)Sana olan aşkım gelip geçici değil, sonsuza kadar yaşayacak ![]() 5)Anlattıklarını dikkatle dinliyorum ![]() 6)Benim için çok önemlisin ![]() 7)Mutluluğumu senin hayatımda olmana borçluyum ![]() 8)Sahip olduklarıma sen olmasaydın sahip olamazdım ![]() 9)Ailen benim için çok önemli ![]() 10)Senin için yapamayacağım hiçbir fedakarlık yok ![]() 11)Bugün harika görünüyorsun ![]() 12)Giydiklerin sana çok yakışmış ![]() 13)Seninle, hayatımdaki her şey anlam kazanıyor ![]() 14)Kendini suçlamana gerek yok, hepimiz hata yapıyoruz ![]() 15)Seni çok iyi anlıyorum ![]() 16)Yine harikalar yaratmışsın ![]() 17)Aklınla, zekanla ve başarılarınla övünüyorum ![]() 18)Sana her zaman her konuda güvenirim ![]() 19)Seninle konuşmak, karşılıklı birer kahve içmek, beni her zaman mutlu eder ![]() 20)Sen gökyüzünü aydınlatan yıldızlar gibisin ![]() ![]() 21)En karamsar zamanlarımda bile sesini duymak beni heyecanlandırmaya ve mutlu etmeye yetiyor ![]() 22)Tek başımayken olayları değerlendirdiğimde, sana karşı hatalı davrandığımı anlıyorum ![]() ![]() 23)Aileni uzun zamandır görmüyorum ![]() ![]() ![]() 24)Bu konuda kaygı duymana gerek yok, el ele verir, tüm sorunları aşarız ![]() 25)Seninle birlikte olduğum için çok şanslıyım ![]() 26)Seni üzen davranışlarım varsa bunu tartışmaya hazırım ![]() 27) Seninle hayatı şiir gibi yaşıyorum |
![]() |
![]() |
|