Adın Bulaştı Gözlerime Çıkaramadım...! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Adın Bulaştı Gözlerime Çıkaramadım...!Sus pus olmuş akşamlar! İçimde ölen biri var! Tüm hayallerimi ıskaladım ![]() ![]() Gizlemeye çalıştığım duygular ap açık ortada ![]() ![]() Adın bulaştı gözlerime çıka ramadım!Bastırmıyor hiç bir şarkı sözü acılarımı ![]() Tüm şiirler lal! Yoksun ya yarım kaldım ![]() ![]() Pusulası yok yaşadığım hayatın Yüzüme hasret çarptı ağladım! Ne olur gel ![]() ![]() Çıkar düşlerimden intiharları! Kimsesizligimde boguluyorum ![]() ![]() Yalnızlıgımda ![]() ![]() Senden hicbir sey beklemiyorum bugune kadar oldugu gibi ![]() ![]() Senden hic yapamayacagin seyler istemedim Aslinda belkide hicbirşey istemedim sadece bekledim![]() ![]() Bu yuzden yanıLdım acıLarımı biLirsin gözLerinin önünde yavas yavas öLdügümü farkedersin diye ![]() ![]() YanıLdım ![]() ![]() Artık kurdugum hayaLLerde yetmiyor bana yaşadıkLarım gözLerimin ışıgını söndürdü ![]() Heryer karanlık kapkara![]() ![]() Göremiyorum ![]() Bana ulasan elleri geri ceviriyorum beni uyandırmaya calisanlari bu kâbustan reddediyorum ![]() ![]() Cok sey istemiyorum seni istiyorum ![]() Bir kac dakika sadece gözLerine bakayım son kez![]() eLLerini tutmasamda yüzünü göreyimbu yeter bana ![]() dedim ya hicbir zaman zor seyler istemedim senden![]() tek istedigim biraz sevgiydi belki biraz beni umursaman![]() olmadı sen yapamadın![]() ![]() Ses cıkarmadım dedigin gibi olsun istedigin gibi olsun dedim ![]() ![]() Sadece sen mutlu ol istedim ![]() Mutluydun da zaten fazlasıyla Ne yaşadıkLarım ne yaşadıkLarımız![]() ne başLamamız ( ne bitişimiz ) umrunda biLe degiLdi![]() ![]() farkındayım ![]() Ama bu farkındalık gec oldu birazbiraz gec biraz zamansız ![]() ![]() Artık birseye yaramaz bunu anlamam cunku artık ne sen varsın ne hayallerim ![]() ![]() Ne duygularim hislerim ne uzuluyorum artık ne seviniyorum ![]() ![]() Yönsüz yoLsuz saatsiz zamansız sessiz ![]() ![]() kaldım ![]() ![]() ŞarkıLarım şiirLerim öyküLerimin başroLü sendeydi de sen roLünü beceremedin sevdigim ![]() ![]() Sen fazla acemiydin benim sevgimi tasiyabilmek icin ![]() ![]() Oysa cok sey beklememistim senden ben sevecektim sen susacaktın ![]() ![]() sonra bir gün sen gidecektin ben bekleyecektim ![]() Bugune kadar yasadigin asklardan farkliydi degilmi ? bugune kadar oynadigin oyunlardan farklıydı![]() ![]() Evet sevdigim farkliydi kimse seni benim kadar sevmemisti cunku ![]() Kimse senin icin bu kadar fedakarlikta bulunmamisti cunku![]() ![]() Aslinda seni suclamiyorum insanlar kendilerinden farkli olan seylerden hep korkmuslardir ![]() Benim sevgim hepsinden farkliydi cunku ben seni digerLeri gibi cıkarLarı ugruna sevmemistim![]() ![]() Seni benim olman icinde sevmemistim sadece ama sadece varLigini hissetirmeni istemistim ![]() Ama benim sevgim sana bir kac numara buyuk geldi ![]() ![]() Benim sevgimi tasiyabilmen icin önce biraz yüreginin olmasi lazimdi sevdigim ![]() ![]() Sende ne yurekne kalp var ![]() ![]() Sende ne insaf var ne vicdan ![]() ![]() Olan yuregini kalbini insafını ve vicdanını ![]() Tüm varLıgını harcayacaklar birgunELinde patLayan baLonLarınLa kaLbimin Lunaparkında sabahLamak isteyeceksin birgun nasıL oLsa seni hep sevmistim ya senin oLmustum ya hep ![]() seni kimsesiz bırakamam diye düsüneceksin![]() ![]() Ama cok yanilacaksin sevdigimcok yanıLacaksın ![]() Beni yaLnızLıgın sokagında terk ettigin gibi bende seni terk edecegim![]() ![]() Sonra sen "Yönsüz yoLsuz saatsiz zamansız sessiz ![]() " kaLacaksın![]() ![]() Susacaksın ![]() |
|
|
|