Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adın, bulaştı, çıkaramadım, gözlerime

Adın Bulaştı Gözlerime Çıkaramadım...!

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Adın Bulaştı Gözlerime Çıkaramadım...!

Sus pus olmuş akşamlar!

İçimde ölen biri var!

Tüm hayallerimi ıskaladım

Gizlemeye çalıştığım duygular ap açık ortada

Adın bulaştı gözlerime çıkaramadım!

Bastırmıyor hiç bir şarkı sözü acılarımı

Tüm şiirler lal!

Yoksun ya yarım kaldım

Pusulası yok yaşadığım hayatın

Yüzüme hasret çarptı ağladım!

Ne olur gel

Çıkar düşlerimden intiharları!

Kimsesizligimde boguluyorum

Yalnızlıgımda

Senden hicbir sey beklemiyorum bugune kadar oldugu gibi

Senden hic yapamayacagin seyler istemedimAslinda belkide hicbirşey istemedim sadece bekledim

Bu yuzden yanıLdım acıLarımı biLirsin gözLerinin önünde yavas yavas öLdügümü farkedersin diye

YanıLdım

Artık kurdugum hayaLLerde yetmiyor bana yaşadıkLarım gözLerimin ışıgını söndürdü Heryer karanlık kapkara

Göremiyorum

Bana ulasan elleri geri ceviriyorum beni uyandırmaya calisanlari bu kâbustan reddediyorum

Cok sey istemiyorum seni istiyorum Bir kac dakika sadece gözLerine bakayım son kez eLLerini tutmasamda yüzünü göreyim

bu yeter bana dedim ya hicbir zaman zor seyler istemedim sendentek istedigim biraz sevgiydi belki biraz beni umursaman olmadı sen yapamadın

Ses cıkarmadım dedigin gibi olsun istedigin gibi olsun dedim

Sadece sen mutlu ol istedim

Mutluydun da zaten fazlasıyla Ne yaşadıkLarım ne yaşadıkLarımız ne başLamamız ( ne bitişimiz ) umrunda biLe degiLdi

farkındayım

Ama bu farkındalık gec oldu birazbiraz gec biraz zamansız

Artık birseye yaramaz bunu anlamam cunku artık ne sen varsın ne hayallerim

Ne duygularim hislerim ne uzuluyorum artık ne seviniyorum

Yönsüz yoLsuz saatsiz zamansız sessiz

kaldım

ŞarkıLarım şiirLerim öyküLerimin başroLü sendeydi de sen roLünü beceremedin sevdigim

Sen fazla acemiydin benim sevgimi tasiyabilmek icin

Oysa cok sey beklememistim senden ben sevecektim sen susacaktın

sonra bir gün sen gidecektin ben bekleyecektim Bugune kadar yasadigin asklardan farkliydi degilmi ? bugune kadar oynadigin oyunlardan farklıydı

Evet sevdigim farkliydi kimse seni benim kadar sevmemisti cunku Kimse senin icin bu kadar fedakarlikta bulunmamisti cunku

Aslinda seni suclamiyorum insanlar kendilerinden farkli olan seylerden hep korkmuslardir Benim sevgim hepsinden farkliydi cunku ben seni digerLeri gibi cıkarLarı ugruna sevmemistim

Seni benim olman icinde sevmemistim sadece ama sadece varLigini hissetirmeni istemistim Ama benim sevgim sana bir kac numara buyuk geldi

Benim sevgimi tasiyabilmen icin önce biraz yüreginin olmasi lazimdi sevdigim

Sende ne yurekne kalp var

Sende ne insaf var ne vicdan

Olan yuregini kalbini insafını ve vicdanını Tüm varLıgını harcayacaklar birgun

ELinde patLayan baLonLarınLa kaLbimin Lunaparkında sabahLamak isteyeceksin birgun nasıL oLsa seni hep sevmistim ya senin oLmustum ya hep seni kimsesiz bırakamam diye düsüneceksin

Ama cok yanilacaksin sevdigimcok yanıLacaksın Beni yaLnızLıgın sokagında terk ettigin gibi bende seni terk edecegim

Sonra sen

"Yönsüz yoLsuz saatsiz zamansız sessiz" kaLacaksın

Susacaksın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com