Dil De Giz'im Yürekte Yaram Var Benim |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dil De Giz'im Yürekte Yaram Var BenimDil de Giz'im Yürekte Yaram var Benim Sende Hakkım var ![]() Dil de Giz'im ; Yürekte Yaram Var Benim ! Şimdi tüm takatsizliğime inat umudumu takınıyorum sert rüzgarına karşı İlk defa dillenemiyor Hüznü'mİlk defa sus oluyor acılar Göğsümü gere gere yüzleşiyorum vur-kaç yaptığın vicdanımla ! Daha önce de söylemiştim sana 'Vicdanımın Azabı Kalmadı ' diye![]() ![]() Bu sefer vicdanım azabını hiç tanımadıÇünkü bana attığın sevgisizlik çamurları arkanı dönüp giderken üstüne yapışmıştı ;Sen Görmedin !Belki farkettinBelki bir başka tendeBir başka nefeste farkediceksin !Neden geldiğimizi Neden yaşadığımızı bilmez Gidiyoruz bu dünyadan ![]() Bugünlerim dünlerimi yaşar Yarınlarım ise Hayallerimi Süsler ![]() Direnmekti Yaşamak Savaşmaktı sevmek Ve ölmekti Aşk ![]() ![]() ![]() Bu denklemin bilinmeziydim 'Ben / sen ' Sen de Hakkım var ![]() Dil de Giz'im ; Yürekte Yaram Var Benim ! Seni satırlara son döküşümKlavyemden son hıncımı alışım seni düşünüp !Sen AŞk'tınAşk ölmekti ;Ben Ölmedim !Çünkü benim gibi sevene senin yakıştırdığın gibi bi son uymadıBüyük geldi Üstüme !Sen yanlış yerden vurdunBen canım acıdığı için değil sen vurduğun için yaralandım ![]() Boş yere günahımı aldın Yok yere canımı acıttın Son sözü sen söylemiştin Benim Son sözüm yok bu Aşk'a ![]() Sözlerim suskunluğumdur bundan sonra O Kadar ![]() ![]() !!!Hiç yoktan düstüm bu hale Basima neler geldi Gerçekten sevmistim Yalnizim simdi Bir gün istersin Beni özlersin Ümidini sal git dostum Ben aska doydum (!) |
|
|
|