![]() |
Sesini Ört Üzerime Yoksa Üşür Cümlelerim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sesini Ört Üzerime Yoksa Üşür CümlelerimKundaklandı zaman yine ![]() Her yer kör karanlık ![]() Her köşe başı derin bir kuyu ![]() Ver ellerini, çekeyim seni ![]() Sofranda bana yer aç ta acına bir de ben banayim ![]() Sesini ört üzerime ![]() Üşür cümlelerim ![]() Aç hüzünlerini de yüzümün yara bere bilmeyen yanlarına süreyim ![]() Uzat sesini ![]() ![]() Gözlerin kan yeri ![]() Kanıyor yürek cephelerin ![]() Tüm yolların sis ve pusu ![]() Bir günahın altında ezer iken başını seni üzenleri sevindirmeye devam et ![]() Diri diri göm içindeki kız çocuğunu ![]() Sonra mezarinin başında siyah elbisen ile ört sesini ![]() Sen acıtmaya devam et düşlerini ![]() Kanat gökyüzünü ![]() Ben seni yaşatmaya devam edeceğim ![]() Kör topal Yarı ölü yarı diri Seni mutluluk safında umuda dua eder iken gülümseteceğim ![]() Gücüm yetene kadar ![]() Şimdi sesinin yokluğunda adının yedi harfine sığındım ![]() Her harfine bir düş sakladım ![]() Her gülüşüne bir Cennet ![]() Sen acıya yanaştıkça ben adını mutlulukla anıyor olacağım ![]() Hadi diyorum kendini kendi yürek darağacında asmaya devam et ![]() Sen kendini öldürdükçe, Ben seni binlerce kez satırlarda doğurmaya, Cümle kenarlarında yaşatmaya, Noktalama işaretlerinde nefes aldırmaya, Ve paragraf başlarında mutlulukla anmaya yemin ettim ![]() Hadi sevgili, Söyle suskunluğun yürek terazisinde kaç harf eder ? Yokluğun bende kaç cümle eder ? Ben adının her harfine gökyüzünün bir rengini denk getirmişken Söyle sene bu yürek seninle ölmekten vazgeçer mi |
![]() |
![]() |
|