![]() |
Aşk Fısıldamadan Seni Seviyorum Demekmiş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Fısıldamadan Seni Seviyorum DemekmişAslında şimdi anlıyorum ki hasret ![]() Başka başka yerlerde olmak değilmiş aslında; Aynı yerde olup ta ulaşamamakmış birbirine ![]() Gözlerine bakıp haykırmakmış fısıldayıp ta : Seni seviyorum diyebilmekmiş ![]() ![]() Kaçamak bakışlar atmakmış birbirine ![]() Yakınlaşınca saçmalamakmış ![]() Nefesinin daralmasıymış adımlarına inat ![]() Yutkunamamakmış ![]() Hayallerinde yaşamakmış O’ nu Hayallerinde olabilmek için dualar etmekmiş ![]() Uzaktan izlemekmiş bazen O’ nu hemen oracıktan geçerken ![]() Ve bazen görmezden gelmekmiş çaresizliğe arkadaş ![]() Yalnızlığa isyanmış ![]() Başkaldırış ![]() Sigarandan derin bir nefes daha çekmekmiş ![]() O yanmayı hissetmekmiş ciğerlerinde ![]() Sigaranın dumanının yakmasıymış gözlerini ![]() Gizlice dökülen birkaç damlacıkmış ![]() Cesaret etmekmiş ağlamaya: Ağlayamamakmış ![]() Bir nefes daha çekmekmiş kendinden ![]() Daha cesur olabilmekmiş rüzgarlar karşısında; Yıkılmadan ayakta durabilmekmiş ![]() Islanmakmış Nisan Yağmurları’nda ![]() Saçlarından yüzüne damlayan mutlulukmuş ![]() Parlamasıymış gözlerinin artık saklanmayan Güneş’e Gökkuşağı olabilmekmiş ![]() Vazgeçip ağlayamamaktan; Gülümsemekmiş ![]() Devam etmekmiş yoluna su birikintilerine basmadan ![]() Dalgaların sesine eşlik etmekmiş ıslığınla; Aşk şarkıları bestelemekmiş yalnız O’ nun için ![]() Adını tekrarlamakmış defalarca Ve birkaç kelime eklemekmiş isminin sonuna ![]() Fısıldamadan “seni seviyorum” diyebilmekmiş ![]() Aslında bu sadece: Cesur olabilmekmiş ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|