![]() |
Bir Adam...Bir Aşk...Bir Kadın... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Adam...Bir Aşk...Bir Kadın...Keşke,’ dedi adam ![]() ![]() kadın ![]() ![]() ‘Oysa,’ dedi aşk, ‘Ne kadının sevgisi azaldı zamanla, ne de adamın kırgınlığı tamir götürmezdi ![]() Adamla kadın geçip gittiler birbirlerini, konuşmadan ![]() sahiplendi aşkı ne de adam ![]() başına ![]() bi adam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kar yağıyordu ![]() ellerini ![]() ![]() mıydı hava tekrardan, Hep kış mıydı bundan sonrası? Kimse gelip geçmezse nasıl açılırdı kapanan yollar? Hava daha da bozuyordu ![]() ilikledi kadın ![]() ![]() ellerini ![]() ![]() ![]() ![]() kalınlığı yalnızlığın ![]() bi adam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ‘Sincap,’ dedi adam ![]() ‘Hayır, bisiklet,’ dedi kadın ![]() ‘Mavi kadillak,’ dedi adam ![]() ‘Hayır, timsah,’ dedi kadın ![]() ‘Kuş,’ dedi adam ![]() ‘Hayır, terlik,’ dedi kadın ![]() ‘Seni seviyorum,’ dedi adam ![]() Sustu kadın ![]() Terlik miydi parola? Neden şimdi söylüyordu bunu ![]() ‘Bekliyordum,’ dedi adam ![]() ‘Neyi?’ dedi kadın ![]() ‘Herkesin beklediği şu doğru zamanı ![]() Durdu bir an sonra tekrar konuşmaya başladı: ‘Dünyanın döndüğünden emin olmak istediğim zamanlarda işi gücü bırakıp gökyüzüne bakarım, bulutlara ![]() belki bir bisiklet ![]() kuş, kim bilir belki de bir terlik geçer anlarım ki zaman geçer aheste, izlemeden fark edemezsin ![]() koştuğunu gördüm üstümden, başımı çevirmemle mavi bir kadillak son sürat düştü sincabın peşine ve ardından sanki biri çıkarıp ayağından hızla fırlattı terliğini ![]() korktum ![]() Tekrar baktı gökyüzüne adam, ‘Yürek,’ dedi ![]() ‘Hayır, kocaman bir yürek,’ dedi kadın ![]() |
![]() |
![]() |
|