Biz&Quot;,Uzaklığımızdık Sevgili |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Biz&Quot;,Uzaklığımızdık Sevgiliİki şehir değildi uzaklığımız, Uzaklığımız "biz"dik sevgili Aynı yasaklara farklı zamanlarda yakalanmıştık Sen orda,ben burda Ortak suçlarla yargılandık O halde bir "biz" olmalıydı ![]() ![]() Sen,kapalı adreslerde Günlük hayatın sıradanlığında Kaybettirmiştin izini Benimse ne sana ulaşacak gücüm kalmıştı, Ne de yerini dolduracak bir yalanım Sıradışı bir aşka sıradan şiirler Yazıp,durdum küçük dünyamda ![]() ![]() Bazen küçük mucizeler yaratmayı, Seninle aynı güneşe yüz sürmeyi düşledim İstedim ki çocuk avutur gibi Bağrına bas beni şefkatli bir sevgiyle, Sensizliği hatırlatan ne varsa unuttur bana ![]() ![]() Ama olmadı yapamadım,yapamadın ![]() ![]() Başımı kaldırınca kendi küçük dünyamdan Gördüm ki sana düşmüş düşüm, Mucizeler yaratamamışım "biz"e ![]() ![]() Başka aşklara doğmuş güneş, Çocuklar avutulmayı beklemiş Sevgi elini çekmiş şefkatlerden, Her şey sensizlik olmuş ![]() ![]() Ve anladım ki böyle bir vuslat olmayacak Çünkü olursa,biter uzaklık Çünkü olursa,"biz" biteriz sevgili |
|
|
|