![]() |
Yüreğimi De Götür Giderken Gözlerim Ağlamasın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğimi De Götür Giderken Gözlerim AğlamasınYüreğimi de Götür Giderken Gözlerim Ağlamasın Yüreğimi de götür giderken Gözlerim ağlasın bırak gözlerim kör kalsın sen en iyisi yüreğimi de götür giderken zaten gidersen düşlerimdir giden Geride ne kalır ki bir yaralar kalır içimde dolaşan acılarda ve bir zehir olursun kanımda Canımı vurdun Ruhumu vurdun vuruldum İlkbaharda ıslanmış kuşlar gibiyim şimdi avuçlarında ve bir hancer saplanır hayatımın en tatlı anına yollar vurup ta kaçan vurulup ta ortada kalan aşklarla dolu hepsi bir ihanet hepsi bir hayalet oysa hayallerim birikti sana en mahrem sırlarıyla bir avuç mutluluk öykümsün sen bir delikanlının kurduğu düşsün El değmemiş ayak basılmamış keşfedilmemiş yanlarım var içimde Ve büyüyor gelişin gelmeyişlerin çoğalırken içimi yaksa da yanmak yok olmaksa yanarak yok oluyorum yolunda Unutma Şiirlerimsin sen; asla bitmeyen şimdi geldin mi gelip de yüreğimden bunca acıyı çektin mi O zaman şu acıyan yanım niye bak bir sela okunuyor ben yüreğimden göç eden kuşları izliyorum Gidiyorlar durduramıyorum Bak bir sela okunuyor duyuyorum sevdiğim gözlerinde ölüyor çocukluğum o kadar güçlü değilim bilirsin kanlı bir bir yaram var içinde akan sen diksem yaramı soluksuz kalırsın kanadıkça acısa da canım Ruhum terk ediyor bu kenti ben de giden kuşlar gibi terk etsem kendimi içimden kuşlar göç etse sonra avcılara yakalanıp vurulsam içim ölse ve bütün umutlarımla sana uyansam en çok kokunun üzerine kurdum düşlerimi bir kokun gelir ve kokun gelince her şey durur içimde sakladım seni İnan çok sakladım sevdim seni inan çok sevdim kimse bilmiyor ismine gömdüm; dertlerimi! Biri çalmış benden ellerini dayanamam gider misin gerçekten; bunu yapabilirmisin beni de alıp içine hapseder misin tamam git meden bil ama Bu gidişinin ardına saklanmış yetim bir çocuk düşer yüreğinin üstüne uyandığı rüyadan sen değilmiydin benim yıldız öyküm onları da götür düşlerimi geleçeğimi de al çünkü yaşamaya değer bir şey kalmadı satır aramsın sen asla bitmeyen belki de hani belki olmaz da belki işte yok ama! Bilmiyorum ardında mahkum kalır her şey Gidenleri döndürür tek bir kelimen hadi bir belkim ol Kimse bilmiyor zaten ve sen Tamam hadi git kuşları bekletme Bir tek ismin kalsın Bilinmez belki o zaman yaramdan akan hayal kırıklıkları HADİ GİT üç harf aşk gibi yar gibi şiir gibi sen gibi ben gibİ biz gibi Yok sen git bir yıldız öyküsü daha vurulsun Hadi git durma bakma ağır olur canın Yani canım yanmasın bütün yanmalar bana kalsın Taştan yapılan mezarıma adını verirler sonra yıldızlara döner bakarsın kim bilir belki sen de sen de adımı sayıklarsın ve biri doğar yeryüzünde biraz sen kokar Şehit kokar yüreğinden belki bir gün belkim olursun Beni vurduğun gibi dönüp belki kendini de vurursun |
![]() |
![]() |
|