08-26-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Seni Kocaman Bir Yürekle Sevdim.
Ben seni kocaman bir yürekle sevdim Gözlerim değil, yüreğimdi seni seven
Sen damarlarımdaki kana karışıp geldin oturdun yüreğime Bir başka yerde olamazsın zaten sen benim en değerli yerimde, yüreğimde olmalısın, orada kalmalısın Çok aşka ev sahipliği yapan bu yürek, ilk kez bu kadar kolay sahiplendi birini Herhangi bir konuk değilsin artık Bu yüzden ne ağırlama faslı var ne de uğurlama Ama o yüreğin gerçek sahibisin Şimdi sonbahar kıştayız ya ben dört mevsim baharı yaşıyorum seninle Çiçek çiçek açtın yüreğimde Gökkuşağı zayıf kaldı senin renklerinin karşısında Taze bir yaprak gibi yeşilsin Açelyasın pembeliğinle Üzerine çiğ taneleri düşmüş kırmızı gülsün Kırmızısın bir ateş gibi Ve mavisin ve en çok bu renkle anmayı seviyorum seni Seni severken dünyayı da sevdim ben İnsanları da Kendime bile dar gelirken içinde herkes olan bir hayatın sahibiyim artık En kızgın, en tahammülsüz olduğum anlarda bile seni düşünmek yetiyor bana İçimdeki sevinç yüzüme yansıyor Güldüm Beni böylesine güldüren senin sevgin ve ben kaygısız içten gülüşün ne demek olduğunu, nasıl güzel bir şey olduğunu anlıyorum seninle
Her şeye rağmen seviyorum seni Güçlüyüm ve aşamayacağım hiçbir zorluk yok Koca bir kente, koca bir ülkeye kafa tutabilirim Sen elimden tuttuğunda patlamaya hazır volkan gibi hissederim kendimi Menzil sensin ve ben o menzile ulaşmak için önüme çıkan her şeyi yok edebilirim Sana ulaşmamı engelleyecek her şeyi eritirim, kül ederim Sana ulaştığımdaysa sakin bir göle dönüşüveririm Ve o göle bir tek sen girebilirsin
Sevdim ve hayranım da…
Her halin çekti beni Duruşunu, gülmeni, kızmanı, şaşkınlığını, kurnazlığını, olgunluğunu sevdim Sesini de sevdim suskunluğunu da Küçük oyunlarını, kaprislerini, sitemlerini sevdim Seni ve o doyumsuz sevdanı anlatacak kelime bulamadım çoğu zaman Sığmadın cümlelere ve hiçbir cümle seni yeterince tarif edecek kadar derin olmadı Seni severken yorulmadım Çünkü sen yaşam kaynağımsın Her gün yenileniyorum, seninle çoğalıyorum, büyüyorum… Aşkım sevdim işte ötesi yok …
SENİ SEVİYORUM  
|
|
|