![]() |
Bes Para Etmez Ruhun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bes Para Etmez RuhunSakın “seni seviyorum” deme bana ![]() Jilet var sanki dilinin ucunda ![]() Ağzının her deviniminde, kanatacak yalana bulana bulana ![]() Bir dua olmalı aşk, melek kanatlarında ![]() ![]() Çünkü; dualar yasak günaha bulanmış dudaklara… Et giydirebilir misin bir meleğin şeffaf kutsallığına erguvan sabahlarda? Cennet kapısında şifreyi söyleyebilmek için insan satar mı hiç ruhunu şeytana? Sakın “seni seviyorum” deme bana ![]() Bırak bakir kalsın o iki kelime sana ait anılarımda ![]() Salt ruh olarak dikildim karşına, bedenimi eritip kadınlığımda ![]() Erkekliğini, erkekliği bir kenara atabilecek kadar saydamlaşabilir misin karşımda? Kendi zehrinle zehirliyorsun kendini ![]() ![]() Salt beden üzerine kurulu dünyanda çok uzaksın bir kadının ruhuna dokunmaya ![]() Senin bildiğin tüm tanımların ötesindeyim ben aşk adına ![]() Topla bakalım sana sevda adına sunulanları ![]() Ekle üstüne senin aşk için yaptıklarını ![]() ![]() Göreceli bir ağırlık var olan ![]() Ben baktığımda gördüğüm bitimsiz bir boşluk parmaklarının arasında… Sakın “seni seviyorum” deme bana ![]() İntihar dürtüsüyle savruluyorsun bir aşktan bir aşka ![]() Çözemedim bir türlü ![]() İçimde tortop düğümlenen bir böcek söylemlerin ![]() gerçekleri görmeden onları çözemezsin ![]() Hedef tahtasındaki duygusuz hedef olmak istemiyorum ![]() Göğsümden vurulmak istemiyorum yalan silahının kurşunlarınla ![]() İşte bu yüzden; anlamını bilmeden asla “seni seviyorum” deme bana… Isırgan otunun değdiği yeri dalaması gibi, dalıyor bu iki sözcük kulaklarımı ![]() Menekşeler nasıl zahmetsiz açar morunu, nasıl yakışır mor ve menekşe birbirine; söylediğin zaman öyle bütünleşmeli “seni seviyorum” ve sen dilinde ![]() Sakın “seni seviyorum” deme bana ![]() Kendimin bile henüz bilmediği sırların sahibiyim ben ![]() adanışın, ben çoktan sızmıştım usuna ![]() Sen karlı kış gününün parlak güneş lekesi, ben ışıldayan yazın, ayrılık yüklü yağmur bulutu ![]() Ben yağamam senin gölgende, sen var olamazsın ıslak hükmümde ![]() Ancak tavşan kanı ayrılıklar demlemeyi bilirsin, tatmadığın sevdalarda ![]() Mevsim normallerinde seyretmemelisin gönlümde ![]() sokan deli haller kıvamında bir şeyler olmalı bir yerlerde… Sakın “seni seviyorum” deme bana ![]() Tüm sıfatlar isim artık kurduğum cümlelerde ![]() karşılarına sevgi dikilince ![]() Büyük ünlüler vazgeçiyorlar uyumlarından ![]() ![]() Sadece Aşk büyük harfle başlıyor cümlelerimde ![]() deyimlerde ![]() ![]() Yıkılıyor alfabe, yıkılıyor kurallar aşkın alfabesinde ![]() Aşkı yaşıyor aşkı anlatıyorum ben senin asla anlayamayacağın bir tümce düzeninde ![]() Kulaklarıyla görür insan bilirse eğer gerçekten duymayı ![]() Bir telefon ahizesinin ucunda bile sırıtır, şeytani bir tebessümle, yalansa bu kısacık cümle ![]() Hep ölümüne olduğu söylenip, yaşamaya korkulan aşkın varlığını hissetmek istiyorum ben ruhumun en kuytu yerinde ![]() Kan tutar gibi aşk tutan bir adamın gücü yetmez ki derinliklerime inmeye ![]() Salt bedeniyle sevişen, salt parmaklarıyla seven hangi canlı erişebilir ki hazzın zirvesine? Son Mikan olsam da, asil bir prenses yerine; vazgeçmeyeceğim savunmaktan aşkı, aşktan korkan cesaretsizlere ![]() Sakın ama sakın “seni seviyorum” deme bana ![]() Çünkü; yakışmıyor aşkı tüm varlığıyla kutsamayanlara… Artık yaşamayana ![]() ![]() ![]() aşktan korkan cesaretsizlere ![]() Sakın ama sakın “seni seviyorum” deme bana ![]() Çünkü; yakışmıyor aşkı tüm varlığıyla kutsamayanlara… Artık yaşamayana ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|