![]() |
Gülen Gözlerin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gülen GözlerinGözlerimden öptün dün gece rüyamda, O kadar özlemiştim ki seni, Uyanmak istemedim ![]() ![]() ![]() Gözlerimi kapadım yeniden görmek için , Oradaydın, kapının ardında ![]() ![]() ![]() Göndermiyordun sen de beni gerçek hayata ![]() ![]() ![]() Yaslanmış öylece duruyordun, Derin bir sıcaklık bakışlarında ![]() ![]() ![]() Kollarını açtın iki yana, Sarılmak istiyordun, gel diyordun dünyama ![]() ![]() ![]() Koşarak gelmek için neler vermezdim ![]() ![]() ![]() Herşey silindi, tek bir şey kaldı hafızamda ![]() ![]() ![]() Gülen gözlerin ![]() ![]() ![]() Birçift göz gülerek bana bakan ![]() ![]() ![]() Nedir bu? ![]() ![]() Eziyet midir kendime çektirdiğim? ![]() ![]() ![]() Ve sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilmezmişim, en büyüğüymüş benim çektiğim ![]() ![]() ![]() Yeter de! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bitmiyor işkencem sessizliğinde ![]() ![]() ![]() Gururdan duvarlar örmüşüz aşkın ordularına ![]() ![]() ![]() Bir demir maske sevgin yüzümde, çıkmıyor, Sürgünüm sensizlik okyanusunda bir adada, Olmuyor gül yüreklim, olmuyor |
![]() |
![]() |
|