Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
acıyı, anladım, tatmışım, yeni

Ben Anladım Ki Acıyı Yeni Tatmışım...

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Anladım Ki Acıyı Yeni Tatmışım...

Anladım ki hiç bir şey ölüm kadar acı vermezmiş insanaayrılık acısıben anladım ki acıyı yeni tatmışımduyulan özlemben anladım ki acıyı yeni tatmışımküsüşmelerben anladım ki acıyı yeni tatmışımkaprislerben anladım ki acıyı yeni tatmışımkırgınlıklarben anladım ki acıyı yeni tatmışımkızgınlıkl arBunların hepsi çok boşmuşEn büyük acı ölümmüşÖlümün soğukluğunu hissetmekmişOnun elini ölmüşte olsa ısıtmak isterken onun sizin elinizi buz gibi yapmasıymış acıSiz ona gözü yaşlı "ne olur kalk " diye yalvarırken onun artık sizi duyamayacak kadar uzaklarda olmasıymışsiz eğilip onu son defa öperken onun size tepki veremeyişiymiş acıonu gömüp hiç bir şey olmamış gibi onu mezarda bırakıp eve dönmekmişyağmur yağdığında sadece onu düşünmekmişsohbetlerde adı geçen fakat kendi olmayan bir acıymışsofralarda yeri olan ama bir daha hiç oturamayacak olanmışhani derler ya acının en kötüsünü yaşadım diyeben anladım ki acıyı yeni tatmışımyaşadığım hiç bir şey bu kadar acıtmadı içimiHiç bir şey bu kadar büyük bir boşluk yaratmadı bendeHer şeyin yeri doldurulabilir ama bu boşluk aslaYerine kimseyi koyamayacağım bir boşlukuykularımı kaçıran bir boşlukHiç bu kadar huzursuz olmadımben anladım ki acıyı yeni tatmışımHiç bu kadar kötü hissetmedimben anladım ki acıyı yeni tatmışımhiç bu kadar gözüm yollarda kalmadıben anladım ki acıyı yeni tatmışımgittiğini hiç düşünmek istemedimben hiç sensiz kalmadım sen vardınHayatımda ilk defa bu kadar çaresizimSenin artık olmadığını bilmekBunu bilmek canımı çok yakıyorben daha hazır değildimbizim daha yaşayacaklarımız vardı

Şimdi her şey yarım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com