Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, sewiyorum

Onu Cok Sewiyorum

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Onu Cok Sewiyorum

BENDEN COK UZAKTA OLSANDA SANA SARILIP DOKUNAMASAMDA SANA SESIMI DUYURAMASAMDA KALBIMIZIN BIR OLDUGUNU VE SENINDE BENI BEN KADAR OZLEDIGINI BILIYORUM * SEN HASRETIMSIN,KADERIMSIN,YASAYAMADIGIM GUNLERIM SEVGISINE DOYAMADIGIM AKSAM GOZLU YARIMSIN SENI COK SEVIYORUM AŞKIM!!! HedeFin ßensem hEr atı$ın kArawana !! !SuSMaK SeVMeKTiR Adını Haykıramadığın Kişiyi! Sen GözyaşLarıyLa Resim Çizen Bir MeLeqin Rüyasındasın $imdi Hayat bir sınavsa adımı yazıp çıkarım SİyAhLaRa BüRüNmÜş SaDeCe GeCeLeRi oRTaya çIKaN biR YaraSaIM 2 $£y£ !nAnıRıM ayNAyA baKTıgIMDa göRDÜğüM£ yuKARı baKTIgıMDa gÖr£m£d!gİm£ YaLNıZ KaLMıŞıM AmA Ne DaYaNMaYa GüCüM NeDe AğLaMaYa GöZüM KaLMaDı İlk Nefesimde Ben Senin, Son Nefesinde Sen Benim Kollarımda Şimdi İse Güneşim, Ayım, Meleğimi Yıldızım Her şeyin bir sonu var ama gözlerin bir istisna… Belki bir zamanlar birisine deliler gibi aşık olmuşumdurBelki uğrana can vermeye hazır olmuşumdurHayatta değişemeyeceğim tek şey o olmuşdurAma o eski günlerdeki gibi sevemiyorum çünkü sen farklıydınHayatıma renk katan sendin çünküKusura bakmayın ama Artık SevemiyorumBazen karlı havalarda bile sahilde dondurma yemeye giderdik biraz delilik eder sonra bir bardak sıcak çay içerdik ama o yağmurlu sonbahar akşamında sen beni terk edip gittinYapmayın ama artık SEVEMİYORUMBelki senden sonra bir çok kişiyi tanıyacağım hatta evleneceğim ama ben seni unutamayacağım ve artık kimseyi SEVEMEYECEĞİM

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com