|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bıraktın, düşündümdeyüreğimde, koskocaman |
![]() |
Düşündümde...Yüreğimde Bir İz Bıraktın Koskocaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşündümde...Yüreğimde Bir İz Bıraktın KoskocamanYüreğindeymiş O Zindan ![]() ![]() ![]() Yüreğimin Titrediği Her Akşam * Nefesimi Kana Kana İçime Çektiğim Her Akşam * Ruhumun Bambaşka Diyarlara Götürüldüğü Her Akşam ![]() ![]() -Seni Hissediyorum Koskocaman ![]() ![]() ![]() Hissetmek Ne Kelime * Yetmiyor Cümlelerim ![]() ![]() ![]() ![]() -Seni Düşünüyorum ![]() ![]() ![]() Beyinim* Aklım Sana Hapsolmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğindeymiş O Zindan ![]() ![]() ![]() Ellerimin elini aradığı * her sokakta bıraktım ayak izlerimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Yüreğimde bir iz bıraktın Koskocaman ![]() ![]() ![]() ona iz de denemez aslında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Seni Düşünürken yazmıştım ismini kaldırımlara * duvarlara ![]() ![]() ![]() O duvarlar arasında sıkışıp kalmış bir mahkum gibiydim ey sevgili * Aşkına ![]() ![]() ![]() Zindan da gibiydim * ama demir parmaklığı olmayan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşündümde ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|