![]() |
Biliyorum Nede Çok Sey İstiyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Biliyorum Nede Çok Sey İstiyorumbir el istiyorum başımda ![]() ![]() ![]() saçlarıma dokunsun istiyorum, tüm bedenimden söküp alsın yalnızlığımı tılsımıyla ![]() ![]() ![]() bir el istiyorum dokunsun saçlarıma yumuşacık ve alsın tüm donuklukları usulca ![]() bir göz istiyorum gözlerimde ![]() ![]() ![]() anlamsız bakan gözlerimin içini görsün, hala arkalarda kalmış ışık huzmelerinin içine dalsın, çıkarsın tüm umutlarımı eski sandığın içinden, açsın da ışığı ile umut olsun yollarıma, yolum olsun yordamım olsun istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() bir omuz istiyorum ![]() ![]() ![]() başımı yaslayıp uzun uzun ağlayabileceğim ![]() ![]() yıllardır biriktirdiğim hüzün tanelerini tek tek dökebileceğim bir omuz ![]() ![]() ![]() ona yaslanınca her şeyi unutmak istiyorum, sıcacık olmak ![]() ![]() ![]() içimi huzur kaplasın, hiç konuşmadan saatlerde orada kalmak , hiç konuşmadan anlaşılabilmek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() biliyorum ne de çok şey istiyorum ![]() ![]() ![]() bunların sadece puslu bir hayal olduğunu da biliyorum ![]() ![]() ![]() seni bende var edişimi, aslında sadece bende olduğunu, aslında sadece bir hayal olduğunu çok iyi biliyorum ![]() ![]() ![]() ama yine de seni çok özlüyorum, yine de çok üşüyorum ve yine de seni istiyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|