Bu Ne Bir Başlangiç Nede Bir Veda!!!! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bu Ne Bir Başlangiç Nede Bir Veda!!!!Ruhumun derinliklerinde kaynayan bir volkan gibi aşk! Hala sönmemiş, faaliyetini yitirmemiş ![]() ![]() En küçük bir şeyde tekrar tekrar harekete geçen bir yanardağ!İnsan sevmek, sevilmek için yaratılmış ya hani ![]() ![]() Ben payıma düşeni yaptım![]() ![]() Sevdim![]() ![]() Hesapsız, umarsızca![]() ![]() Yok etmeye çalıştığım her aşk, her sevgi içimde birikti![]() ![]() Büyüdü, büyüdü![]() ![]() O yüzdendir ki bitmek, tükenmek bilmeyen bir yangına dönüştü![]() ![]() ![]() Hayatıma giren her kişi bir iz bıraktı bende ![]() ![]() Gördüğüm her yer, duyduğum her ses, her koku bir şeyler hatırlatır oldu![]() ![]() Bu kadar anı'yla yaşamak ağır!Veda edilip bitirilen, yarım kalmış aşk hikayelerim var benim ![]() ![]() ![]() Her birini ayrı ayrı yerlere yerleştirdiğim ![]() ![]() ![]() Attıkları her çiziği, her izi özenle biriktirdiğim ![]() ![]() ![]() Tamamlanmamış gönül işlerim var benim ![]() ![]() ![]() Kimi zaman derin denizlerin ortasındaymışım gibi, Kimi zaman en yüksek dağların tepesindeymişim gibi yaşadığım ![]() ![]() ![]() Hiç birinin çoşkusunun unutulmayacağı, Acısını tenime batarcasına hissederek yaşadığım ![]() ![]() ![]() Sevda hikayelerim var benim ![]() ![]() ![]() Bu ne bir başlangıç, ne de bir veda ![]() ![]() ![]() Bu sonu gelmez bir devirdaim ![]() ![]() ![]() Birgün seversin ![]() ![]() Birgün biter![]() ![]() ![]() Birgün gelirsin ![]() ![]() Birgün gider![]() ![]() ![]() Her bitiş, bir başlangıcı yaratır ![]() ![]() ![]() Bittiği yerden başlarsın, Yeni bir hayat olur!!! |
|
|
|