Çanta Siz Ne Yapardınız |
|
|
#1 |
|
bonsoir
|
Çanta Siz Ne YapardınızHakim sanıga sorar "anlat BakAlım maktülü niçin boğarak öldürdün? Sanık sakince anlatmaya başlar -Efendim Maktül işyerimin hayli kalabalık olduğu bir gün alış-verişe geldi Kasa önündeki sıra bekleyen müşterilerimi ite kaka ön sıraya geldi İkaz ettim ama nafile ÖnCE elindeki büyük çantayı açarak içinden küçük çantayı çıkardı Büyük çantayı titizlikle kapadı![]() Sonra küçük çantayı açarak para aldı ve küçük çantayı kapattı ve büyük çantayı açtı Küçük çantayı büyük çantanın içine koydu ve tekrar büyük çantayı kapattı Ben paranın üstünü verdim Maktül büyük çantayı açtı içinden küçük çantayı çıkarıp büyük çantayı kapattı, ve küçük çantayı açarak para üstünü aldı küçük çantaya koydu ve küçük çantayı kapattı bÜyük çantayı açtı küçük çantayı büyük çantanın içine koydu ve büyük çantayı kapattı Ben Kasa fişini keserek maktüle verdim O tekrar büyük çantayı açtı içinden küçük çantayı çıkardı büyük çantayı kapattı ,küçük çantayı açtı kasa fişini içine koydu küçük çantayı kapattı büyük çantayı açtı ,küçük çantayı büyük çantanın içine![]() ![]() !!! tAM BU SIRADA HAKİM AYAĞA FIRLARbOĞ onu boĞĞĞ!!!!!!!!!!!!! |
|
Cevap : Çanta Siz ne yapardınız |
|
|
#2 |
|
seyito
|
Cevap : Çanta Siz ne yapardınız 25süpermiş yaaaff 25
|
|
Cevap : Çanta Siz ne yapardınız |
|
|
#3 |
|
yasinkerkük
|
Cevap : Çanta Siz ne yapardınızfena sayılmaz tebrikedrim |
|
Cevap : Çanta Siz Ne Yapardınız |
|
|
#4 |
|
|
Cevap : Çanta Siz Ne Yapardınızpaylaşım tşkler |
|
|
|
#5 |
|
dejavu2009
|
Cevap : Çanta Siz Ne YapardınızBU GÜSELDİ ![]() ![]() :)
|
|
|
|
#6 |
|
yasinkerkük
|
Cevap : Çanta Siz Ne Yapardınıziyi bir fıkraymış |
|
|