Gıcıq sözler xD |
|
|
#1 |
|
|
Gıcıq sözler xDÜzümü ye, çekirdegini de ye,sahibi gelince onu da yersin ![]() Minimini bir kus kondu pencereye,attim tavaya çok güzeldi Sakla samani, simdi inekler gelir Hayat, beynimizdeki bulmacayi doldurma çabasidir ![]() Geçenlerde bir taksi çevirdim, hala dönüyor ![]() Sekiz dil bilen adami öldürdü, toplu katliam suçundan yargilandi ![]() Zengin insan gelecegi, fakir insan ise bugünü düsünür ![]() Kedi kullanamadigi programa, viruslu der Delinin biri Network u bozmus, 40 supervisor duzeltememis![]() Damlaya damlaya kota dolar ![]() Acele programa bug karisir ![]() Dogru program debug istemez ![]() Sifreni soyleme dostuna, o da soyler dostuna ![]() Cracker in hakkindan hacker gelir ![]() Hack e giden hacklenir Vakitsiz kilitlenen bilgisayar resetlenir Ayni memory adresinde iki degisken otmez Baskin basanin, memory allacote edenindir Bir PC nin nesi, iki PC nin network u var ![]() Tusa basmakla klavye eskimez Ummadigin program, makineyi kilitler Fazla utility, goz cikarmaz ![]() Virus istedi 1 EXE, Allah verdi 2 EXE ![]() PC in var mi derdin var ![]() Virusu an, antivirusunu hazirla Yigidin mali ANONYMOUS FTP dedir ![]() Yol sormakla, keyword aramakla bulunur ![]() Virus, ferman dinlemez ![]() yüz defa söyleme, bir defa örnek ol O kadar sanssizdi ki sirtüstü düsünce bile burnunu kirardi ![]() Bir çocuk bes yasindayken söyle düsünürmüs:Babam herseyi biliyor 10 yasindayken:Babam çok sey biliyor 15 yasindayken:Ben de babam kadar biliyorum 20 yasindayken:Babam hiçbirsey bilmiyor 30 yasindayken:Bir de babama sorayim 40 yasindayken:Babam ne çok sey biliyor 60 yasindayken:Babam hayatta olsaydi da sorsaydim![]() Ne Ka ekmek O ka köfte ![]() peynir sade bana müsade ![]() Beni bir sen anladin , sen de yanlis anladin ![]() Sana 5000 kere soyledim abartmayi birak diye ![]() Son gülen , espriyi en son anlayandir ![]() Acinin gamzesi yoktur ![]() Herkes kahve içince uyuyamaz Bense uyudugum zaman kahve içemiyorum!!!Acele ise, benim de var ![]() Ask bir caciktir içine hiyarlar duser Ama beni ittiler!Ayakkabim yoktu diye agliyordum, ta ki ayaklari olmayan bir çocuk görene dek ![]() ![]() Adamin biri altinci kattin atlamaya bayilirmis, atlamis ölmüs ![]() Ne düsünüyorsun? Sana söyliyecek olsaydim konusurdum düsünmezdimIstedim Vermedi Soförsün dedi![]() Arkanizdan konusmak gibi olmasin ama çekilin de geçelim ![]() ![]() Erken kalkan ku$ yem bulur erken kalkan solucan yem olur ![]() Lambadan cin çikmis: Benden ne istersen komsuna da iki katini verecegim demis Adam: Bir gözümü oy diye karsilik vermis![]() Ayakkabin vuruyorsa sende ona vur ![]() ![]() ![]() Yes abicim Türkçe egitime benden de okey!!! Ask elma sekerine benzer, yedikçe kazigi çikar! Bu ask böyle çekilmiyor Biz en iyisi itelim![]() ![]() Karnedeki her kirigin bir hikayesi vardir ![]() Kizini dövmeyen erken dede olur ![]() Horozu çok olan yerde nüfus planlamasi olmaz! Paranin ne önemi var Mühim olan Hisse Senedi![]() Erkeker belediye otobüsüne benzer birini kaçirirsan bes dakika sonra digeri gelir Dünya delikanli olsaydi yuvarlak olmazdi ![]() ![]() ![]() Adamin biri kizmis hemen istemeye gitmisler Oglumun adini mafya koydum, artik bi mafya babasiyim! Yazilidan sifir aldim ama onemli olan katilmakti ![]() Bilmemek ayip degil, Yeter ki caktirma ![]() ![]() ![]() Sizde bit sampuani var mi? Kirlendi hayvanciklar ![]() Adamin biri gülmüs,karisida lale ![]() Son gulen sen olacaksin, cunku gec anliyorsun Bu tup bebek hatali; Hep gaz kaciriyor ![]() ![]()
|
|
Cevap : Gıcıq sözler xD |
|
|
#2 |
|
merve16
|
Cevap : Gıcıq sözler xD=) =) =)
|
|