![]() |
Anne |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() AnneAnnemin yalnızca bir gözü vardı ![]() ![]() Ailemizi geçindirmek için okulda aşçılık yapardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertesi gün sınıfta bir arkadaşım yaklaştı ve:"Eeee, senin annenin yalnızca bir gözü var! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dediklerim hakkında bir saniye bile durup düşünmedim, Çünkü çok kızmıştım ![]() ![]() ![]() Çok çalıştım, başarılı bir öğrenci oldum ve Singapur'da okumaya gittim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birgün annem beni ziyaret için çıktı geldi ![]() ![]() ![]() ![]() Ona: "Evime gelip çocuklarımı nasıl korkutabilirsin! Hemen defol git buradan" diye bağırdım ![]() ![]() ![]() Birgün mezunlar toplantısı için okuldan bir mektup aldım ![]() ![]() Toplantıdan sonra eski yaşadığım yeri, o evi görmek geldi içime ![]() ![]() ![]() Komşular annemin öldüğünü söylediler ![]() ![]() ![]() Bana verilsin diye annemin bıraktığı bir mektubu verdiler ![]() "Sevgili oğlum, her zaman seni düşünüyorum?Singapur'a gelip çocuklarını korkuttuğum için üzgünüm? Mezunlar gününe geleceğini duymuş ve çok sevinmiştim ![]() ![]() Biliyor musun? Sen çok küçükken bir kaza geçirmiştin ve gözünü kaybetmiştin? Anne olarak senin tek gözle büyümene dayanamazdım? Bu yüzden sana kendi gözümü verdim? O gözle benim yerime görüyor, diye seninle o kadar gurur duyuyordum ki? Bütün sevgimle? annen ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Anne |
![]() |
![]() |
#2 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Anneİşte anne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
merve16
|
![]() Cevap : Anneçok güzel paylaşım için teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
su perisi
|
![]() Cevap : AnneDeğerli paylaşımın için teşekkürler, annelerimiz babalarımız daha bizler dünyaya gelir gelmez, dişlerini tırnaklarına takıp büyümemiz için sabırla beklemeye bizimle hiç bıkmadan usanmadan uğraşmaya başlarlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() Cevap : Anneilgin için tşk ederim mervecm ![]() ![]() ![]() ![]() güzel yorumunuz için ayrıca tşkler su perisi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : AnneAğlayarak okudum bu yazıyı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() Cevap : Anneağlamayın lütfen anneniz hala yanınızda olabildiği için allaha şükredin ![]() ![]() ![]() vakit ayırıp okuduğunuz için sizdende annenizden de allah razı olsun ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|