![]() |
Raziel & Da Poet _ Susma |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Raziel & Da Poet _ Susma"Bana güzel bir sey söyle Kalbim sevinçle dolsun Bana tatli bir sey söyle Susma n'olursun Bana güzel bir sey söyle Kalbim sevinçle dolsun Bana tatli bir sey söyle Varsin yalan olsun, yalan olsun" Verse I ( da poet ) Aç gözlerini, gör bu dünyayi, Kör bakislar içinde eriyen bu rüyayi, Sandigin gibi degil içi bos sandigin, Nerede onca sahne hani pembeligine kandigin? Ben de isterdim bu dil kem kelam etmesin, Insanlik insaliga tel örgüler çekmesin, Yok semada güvercin dalda baris meyvesi, Günah mevsimleri gelmese, Cihan cennet bahçesi ![]() ![]() ![]() Güzel sözlerim yazik ki çoktan havlu atti, Gülen gözler neden ki öfke saklayandi? Ve ben içine bakip anladikça bu yasami, Durmadan yazdim kalemimden kan damladi ![]() ![]() ![]() Hos kütleler kanimca los bir boslukta, Içi bos cümleler ufalandi gitti kulaklarimda, Yalandan siyril gezmesin dudaklarinda, Ve yine bu melodi iz yapacaktir ruhunda, Ümitli cümleler kaybettiler öznelerini, Hayat kelebekçesine kisa, biçak gibi de keskin, Ben yazip kalbime hapsettim cümleleri, Duyduklarim bayat bir senfoni, artik eskidi ![]() ![]() ![]() Nakarat ( da poet v raziel ) Raziel : Inan ki gerçekler rüyalardan keskin! da poet : Susma esen yalan rüzgari dinsin! Raziel : Inan ki her sey farkli bak sokakta! da poet : Susma ki günes belirsin safakta! Raziel : Inan ki gerçekler rüyalardan keskin! da poet : Susma esen yalan rüzgari dinsin! Raziel : Inan ki her sey farkli bak hayatta! da poet : Susma ki günes belirsin safakta! Verse II ( Raziel ) Inan ki dilime sürmek istemem yalan, Çünkü sandigin gibi toz pembe degildir bak bu yasam, Zaman ilerledikçe kompleks bir hale geldi, Ihanet sonucu fabrikasyon hayaller verildi ![]() Büyüdükçe gördüm madalyonun diger yüzünde kan, Baksan dogusu batisi farkli bir dünya, Gerilim hattinda can veren bir çocuksa, Dünyanin savas dansi oysa bir imzayla ![]() ![]() ![]() Ekranlar senin için yalanlar istersen! Medyada mensei olur hipnoz olmak istersen, Ya da sanal baslikli sayfalar hazirla, Sentetik dünyani global geyiklere vurmak adina ![]() ![]() ![]() Yazik ki dayatilan bu: Diplomali ruh hastasi olman için egitim bizzat düsünce yoksunu! Sebep de biz, çözüm de biz gereken tek bir sorgu, Çözmek için anlaman gerek önce sorunu! Sorsan ben de isterim güzel günler elbet, Ama çözüm degil ki mutlu bir gelecegi sade düslemek, Sesinde yanki bulsun tavrin sakin susma, Her güzel deger çirkinden dogar unutma! Nakarat ( da poet v raziel ) Raziel : Inan ki gerçekler rüyalardan keskin! da poet : Susma esen yalan rüzgari dinsin! Raziel : Inan ki her sey farkli bak sokakta! da poet : Susma ki günes belirsin safakta! Raziel : Inan ki gerçekler rüyalardan keskin! da poet : Susma esen yalan rüzgari dinsin! Raziel : Inan ki her sey farkli bak hayatta! da poet : Susma ki günes belirsin safakta! |
![]() |
![]() |
|