Kereviz Yapraklı İsırgan Otu Çorbası Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kereviz Yapraklı İsırgan Otu Çorbası TarifiKereviz Yapraklı Isırgan Otu Çorbası Nasıl Yapılır?-Kereviz Yapraklı Isırgan Otu Çorbası Tarifi-Kerevizli Yapraklı Isırgan Otu Çorbası Yapılışı Malzemeler: 2 çorba k mısır runu1 çorba k un1 soğan 1 çorba k tereyağıısırgan otu kereviz yaprağı taze sarımsak su tuz Hazırlanışı: Soğanı yemeklik doğrayarak tereyağında kavurun Soğan kavrulunca üzerine mısır unu ve buğday ununu ekleyerek kavurun Un kavrulunca üzerine suyunu ve tuzunu ayarlayarak kıvamı koyulaşıncaya kadar kaynatın Ocaktan almadan hemen önce kereviz yaprağı taze sarımsak ve ısırgan otunu ince doğrayarak üzerine ekleyip kısa süre sonra ocaktan alın
|
|
|
|