![]() |
Arap Çorbası Tarifi-Arap Çorbası Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arap Çorbası Tarifi-Arap Çorbası YapılışıArap Çorbası Tarifi-Arap Çorbası Yapılışı MALZEMESİ: 1 kg ![]() 1 baş iri soğan 2 iri domates 1 su bardağı kuru fasulye 1 su bardağı nohut 1 çay bardağı erişte 5 diş sarmısak 1 cay bardağı sıvıyağ 8 bardak su Yeterince tuz ![]() ![]() ![]() YAPILIŞI: Kuru fasulye ile nohutu temizleyip ayıkladıktan sonra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Bu çorba et veya kemik suyuyla da pişirilir ![]() |
![]() |
![]() |
|