![]() |
Antakya Sürk Peynirli Bezelye Çorbası Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Antakya Sürk Peynirli Bezelye Çorbası TarifiAntakya Sürk Peynirli Bezelye Çorbası Tarifi Antakya Sürk Peynirli Bezelye Çorbası Antakya Sürk Peynirli Bezelye Çorbası resimli Antakya Sürk Peynirli Bezelye Çorbası tarifi ![]() 900 gram ayıklanmış bezelye 1 demet taze soğan 1 adet patates 850 ml tavuk veya sebze suyu 1 diş kıyılmış sarmısak 1 çorba kaşığı limon suyu 6 çorba kaşığı krema 1 tutam tozşeker 4 çorba kaşığı kıyılmış nane Tuz ![]() 250 gram Antakya sürk peyniri Taze soğanı temizleyip iri parçalar halinde kıyın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|