Brezilya gibi ülkelerde un ve patates püresi ile yapılan bir yemektir Anayurdu Güney Amerika’nın And dağları bölgesi olan patatesin 16 yüzyılda Amerika’dan Avrupa’ya getirilmesiyle patatetesli gnocchi yapmına başlanır
İtalya’da gnocchi değişik malzemelerle; pirinç unu buğday unu kurutulmuş ekmek ve çeşitli sebzelerle; patates kabak ıspanak ile hazırlanır Genelde etli soslarla servis yapılan gnocchi küp şeklinde kesilmiş mozzarella peyniri ve rendelenmiş parmesan peyniri ile tatlandırılır
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.