![]() |
Lübnan Yemek Kültürü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lübnan Yemek KültürüLübnan ![]() Lübnan Doğu Akdeniz Mutfağı’nın merkezi konumundadır ![]() ![]() Renkler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lübnan mutfağı meze zengini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yoğurdu en çok kullanan mutfak Lübnan Mutfağı’nın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lübnan mutfağı deyince akla gelen ilk yemek Zahter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ana yemeklere gelince ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lübnan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lübnan’da üç değişik mutfak fark edebiliyoruz: Dağ/Vadi Mutfağı ![]() ![]() ![]() ![]() Bu mutfakları kısaca açıklamak gerekirse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Meyveler ise ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lübnan Mutfağı’nın en çıldırtıcı bölümlerinden birincisi tatlılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alkolsüz içeceklerde bir numarada kahve var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lübnanlar alkollü içeceklerde oldukça başarılı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cabernet Sauvignon ![]() ![]() ![]() Klasik bir Bordeaux karışımı olan ![]() İkinci ve son üzüm suyu Arak” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|