Anne Kebabı Tarifi - Anne Kebabı Yapılışı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Anne Kebabı Tarifi - Anne Kebabı YapılışıAnne Kebabı Tarifi - Anne Kebabı Yapılışı - Anne Kebabı Nasıl Yapılır? Malzemeler : 1 fırın pidesi 400 gr biftek1 kase yoğurt 2 çorba k tereyağı1 kase çeri domates kırmızı biber tuzkarabiber sıvıyağ Hazırlanışı: Ekmekleri küp doğrayın Servis kasesinin altına yayın Üzerine çırplımış yoğurt ile sıvayın Üzerine eritilmiş tereyağını dökün Diğer tarafta etleri ince doğryarak yüksek ateşte pişirin Pişen etleri yoğurdun üzerine dökün Çeri domates ve biberleri soteleyerek üzerinde servis yapın
|
|
|
|