Mutlu Evliliğin Sırrı.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mutlu Evliliğin Sırrı..![]() Mutlu Evliliğin Sırrı ![]() ![]() Çocuk Dedesine Sormuş; Dede Nenem İle Kaç Yıldır Evlisiniz?- 40 Yıldır Evlat Demiş Dede![]() - Peki Ama Dede Ben Sizi Hiç Kavga Ederken Görmedim Bunun Sırrı Nedir?- Otur Evlat Anlatayım ![]() ![]() ![]() Evlat Biz Ninen İle Evlendiğimizde Elde Avuçta Bir Şey Yok![]() Kimsemde Yoktu ![]() Ben Neneni Bizden Oldukça Uzaktaki Köyden Aldım ![]() Nikahımız Kıyıldı ![]() Benim At Arabasına Nenenin Üç Beş Eşyasını Attık Ve Bizim Köyün Yolunu Tuttuk ![]() Yolda Benim Atin Ayağı Sürçtü Ve Tökezledi ![]() -Ben "Bu Bir" Dedim Devam Ederken Bir Daha Tökezledi![]() -Ben Yine "Bu İki" Dedim Köye De Daha Epey Yolumuz Vardı![]() Bizim Atın Ayağı Bir Daha Tökezleyince "Bu Üç" Dedim Ve Çektim Belimden Silahı ![]() Ati Orada Vurdum ![]() Ben Atı Vurunca Nenen Başladı Bana Söylenmeye ![]() "Biz Simdi Nasıl Gidiceğiz ![]() Niye Durup Dururken Atı Vurdun ![]() Sen De Hiç Akıl Yok Mu Bu Eşyaları Nasıl Götüreceğiz"-Ben De Döndüm Nenene "Bu Bir" Dedim ![]() O Gün Bugündür Gül Gibi Geçinip Gidiyoruz… :))
|
|
|
|