![]() |
İtalyan Mutfağından |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İtalyan MutfağındanİRMİK BÖREĞİ / Gnokçi ( 4 kişilik ) Malzemeler : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırlanışı : 25 cm ![]() ![]() Sütü derince bir tencerede kaynatın ![]() ![]() Tencereyi ateşten indirin ve içine tuzu biberi hindistancevizini ve rendelenmiş peynirin yarısını yumurtaya katarak iyice karıştırın ![]() ![]() Ertesi gün soğuyup sertleşmiş olan gnokçiyi 3 cm ![]() ![]() ![]() Geri kalan rendelenmiş peyniri üzerine serpiştirin ve her karenin üzerine bir çimdik yağ koyun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|