![]() |
Truff Tarifi(Resimli Anlatım) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Truff Tarifi(Resimli Anlatım)![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırlanması: Çikolataları bıçıkla tahta üzerinde küçük küçük doğrayın veya soyma bıçağı ile rendeleyin ![]() Kremayı ocağa koyup kaynatın ![]() Çırpma teli ile karıştırarak kremanın üzerine çikolatanızı ekleyin ![]() İyice ufaladığınız keki çikolata+krema karışımına ekleyip tel ile karışıma yedirin Bu karışımı oda sıcaklığında 4-5 saat soğumaya bırakın (yarım saat-1 saatte bir karıştırın) Soğuyan karışımı buzdolabına (ağzını cam tabakla kapatarak) kaldırın ![]() ![]() Bu beklemeden sonra çikolatalı karışımımız yuvarlanabilir katılığa geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Servis yapana kadar hava alan bir kutuda buzdolabında saklayın Afiyet olsun ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı |
![]() |
![]() |
|