![]() |
Tavuklu Çökerme |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuklu ÇökermeTavuklu Çökerme Nasıl Hazırlanır? - Tavuklu Çökerme tarifi ![]() Türküsü ile meşhur Muğla yöresine özgü çökertme yemeğini tavuklu versiyonunu siz de evinizde yapabilirsiniz ![]() Malzemeler (6 kişilik) 300 gram tavuğun göğüs eti 1 adet patates 1 adet lavaj ekmeği 1 çay bardağı süzme yoğurt 1 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı salça 1 çay bardağı su Yapılışı: Öncelikle patatesleri kibrit çöpü gibi doğrayıp kızgın yağda kızartın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|