Hindistan Cevizli Tavuk Tarifi - Hindistan Cevizli Tavuk Yapılışı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hindistan Cevizli Tavuk Tarifi - Hindistan Cevizli Tavuk YapılışıHindistan Cevizli Tavuk Tarifi - Hindistan Cevizli Tavuk Yapılışı - Hindistan Cevizli Tavuk Nasıl Yapılır? Malzemeler: 4 Adet Tavuk Bonfile(180-200gr) Köri Tuz 120 gr Un 2 Adet Yumurta 120 gr Hindistan Cevizi Kizartmak Için Yag Süslemek Için Limon Dilimleri Tarifi: Tavuk etini soguk suyla yikayin kagit havlu ile kurulayin ortadan 2’ye kesin![]() Parçalari köri ile oyun tuzlayin Ilk önce ona sonra çirpilmis yumurtaya en sonrendelenmis Hindistan cevizine hulayin![]() Kizartma yagini fritözde veya derin bir tencerede 170 derece isitin Tavuk parçalarini bol yagda 7-8 dakika altin rengi olana kadar kizartin delikli kepçe ile havlu üzerine çikartin Limon dilimleri ile süsleyip servis yapin
|
|
|
|