Sosis ve bezelyeleri ayrı ayrı haşlayınHaşlanmış sosisleri dörde bölüp minik minik doğrayınZeytinlerin çekirdeklerini çıkarın ve turşu salatalıklara beraber küçük doğrayınBütün malzemeleri aynı kapta karıştırın
Patatesleri haşlayıp sıcakken kabuklarını soyun ve patates ezicisiyle püre gibi yapın(blendır kullanmayınpatatesin nişastasından dolayı bulamaç şeklini alır)Sıcaklığı gitmeden tereyağ ve tuzu ekleyip iyice karıştırın
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.