Etli Kestane Yahnisi Tarifi - Etli Kestane Yahnisi Yapılışı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Etli Kestane Yahnisi Tarifi - Etli Kestane Yahnisi YapılışıEtli Kestane Yahnisi Tarifi - Etli Kestane Yahnisi Yapılışı - Etli Kestane Yahnisi Nasıl Yapılır? Malzemeler : 2 çorba kasigi margarin 1 adet sogan 500 gr kusbasi et 500 gr kestane 1 çorba kasigi domates püresi(istege göre) 1 çay kasigi tarçin tuz ve karabiber ![]() Yapılışı : tencereye margarini alin eriyince yemeklik dogradiginiz sogan ve kusbasi iriliginde keslmis etleri ilave edin kuvvetli ateste suyunu salip çekene dek kavurun üstünü örtecek kadar sicak su koyun kisik ateste yumusayincaya kadar pisirin kestaneleri yikayin biçakla üzerlerini çizin firinda ya da izgarada pisirin kabuklarini soyun etlerin üzerine ilave edin domates püresituz ve karabiber ekleyin 10 dak daha pisirin üzerlerine(isterseniz) tarçin serpin![]() ![]()
|
|
|
|