|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
etle, füme, fırınlanmış, hindi, sarılmış, tarifi |
![]() |
Füme Etle Sarılmış Ve Fırınlanmış Hindi Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Füme Etle Sarılmış Ve Fırınlanmış Hindi TarifiMALZEMELER 3-4 kg ![]() 6-8 Dilim Füme Hindi 200 gr ![]() Büyük Boy Folyo Kağıdı İÇİN MALZEMESİ 1 Patates 1 Havuç 1 Kereviz 1 Elma Ekmek İçi Soğan ![]() Tuz ![]() Ekmekleri Islatacak Kadar Süt HAZIRLANIŞI Hindiyi seçerken 6-8 aylık ?palaz?ları tercih etmelisiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lyice temizlenen hindiyi düz bir zemine yatırın ![]() ![]() ![]() ![]() Fırını iyice kızdırın (230-240 derece) ![]() ![]() ![]() ![]() Folyo kağıdını yayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kızgın fırında önce 1 saat ![]() ![]() ![]() Bu tarifte kullanılan füme hindiyi büyük şarküterilerde bulabilirsiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|