Ton Balıklı Margarin Tarifi-Ton Balıklı Margarin Yapılışı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ton Balıklı Margarin Tarifi-Ton Balıklı Margarin YapılışıTon Balıklı Margarin Tarifi-Ton Balıklı Margarin Yapılışı Malzemeler • 250 gr margarin • 200 gr ton balığı ( konserve) • 2 yemek kaşığı kapari • 2 yemek kaşığı limon suyu • Tuz • Karabiber (taze çekilmiş) Tarif Ton balığını süzün ve bir kaseye koyup çatalla iyice ufalayın Kapariyi ince ince kıyın Limon suyu ve kapariyi ton balığına katıp tuz ve karabiberle tatlandırın Margarini bir kaseye koyup tahta kaşıkla krema kıvamına gelinceye kadar ton balıklı karışıma iyice karıştırın Buzdolabında 2 saat beklettikten sonra ekmek üzerine sürüp servis yapın
|
|
|
|