Ha Ha Haapsuuuuuuu |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ha Ha Haapsuuuuuuuhapşuaaa hapupu hiyepşi pepsi - abi elini ağzına kapatsana - ulan ordan kaç basınç fışkırıyo biliyo musun elin kırılır - çeneni de kapat ------------------------ - haaaapşu elhamdülillah - yerhamiki allah - yehdini ve yehdini kümüllah - essalamü aleyküm ve rahmetullah essalamü aleyküm ve rahmetullah - yallah şoför yallah -------------------------- -cok ya$a -var mı bildigin yontem? - ![]() ![]() nasil yani? -cok ya$amak icin diyom ucuz etkili![]() -$ey ben sadece ![]() ![]() -neyse bosver sen de gor ![]() ![]() ---------------------------- -habuşieaa -çok yaşa -hepberaber ama farklı yerlerde ![]() ![]() ----------------------------- alerjik bi hastalıktan dolayı 68 hapşurma sonrası -habuşieaa -e yeter be ![]() ![]() ciğeri çıkardın yeteeeer -aa sende gör o zaman ![]() ![]() ----------------------------- - haaapsuuu! - hep birlikte! -olmaz kaynaklar sınırlı!!! -?! ----------------------------- -hiipçiiii! -geber!! -?? ----------------------------- -hieapişuuu ![]() ![]() -pardon anlayamadım? ------------------------------ - haapşşuuuu - çok yaşa abi ![]() ![]() - karışma lan allahın işine ![]() ------------------------------ -heaa ![]() ![]() heaa![]() ha![]() ![]() -ç ![]() ç![]() ç![]() ![]() -hastır ya hapşıramadm -bosver ben de çok yaşa diyemedim ------------------------------ - hapşu ![]() ![]() elhamdülillah (allah'a hamd olsun) - yerhamukellah (allah'ın rahmeti üzerine olsun) - yehdina ve yehdikumullah (allah bizi ve sizi hidayetinden ayırmasın) - amin (anlıyorum) ------------------------------ - hapşurzatssst - oha o ne lan öyle - afedersin ![]() ___________ |
|
|
|