![]() |
Yemekteyiz Hasan Aforizmaları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yemekteyiz Hasan Aforizmaları"Kedi hayvandır ![]() "Ben salatayı dekoltesiz yemem ![]() "Domatesi kabuğuyla yiyeceksin ![]() ![]() ![]() "Musluk suyu içmenin sakıncası yok ![]() ![]() "Evinde 'naylon' koltuk varsa katılmayacaksın yarışmaya ![]() ![]() "Saygısızlığı çok severim ![]() ![]() "Ben saçıma bile jöle sürmüyorum ![]() "Piyasada hastalık var ![]() ![]() ![]() ![]() "Biraz klasik olun yahu!" "Sen kim oluyorsun ki çupra yapıyorsun? Senin yapcağın yemek kuru fasülye ![]() "Bulgurun kıvamını tutturdunmu da patlıcan koyuyorsun içine ![]() "Böyle nostaljik masalarda mum ışığında güneş gözlüğü takarım ![]() "Bu akşam ne arkamdan bişey dediniz ne önümden ![]() ![]() "Limonda var sirkede var bende ![]() ![]() ![]() "Ben sempatiğim biliyosun ![]() "Ben sert insandan hoşlanırım ![]() "Ben tatlıyı 15 gün evel yaptım ![]() ![]() ![]() ![]() "Benim peçetem bol biliyosun ![]() "O suyu beğenmezsen ![]() ![]() "Onu biliyorum ben ![]() ![]() ![]() "Salatamı Türkiye'de birçok insan bilir ![]() ![]() "Eve gittim ağladım neden beni sevmiyolar diye ![]() "Ben sevilen bi adamım!" "Kemalpaşa sadece tatlı değildir ![]() ![]() ![]() "Terkozun nerden geldiğini biliyorum!" "Su yokmuş ![]() "Şu an da ağzım bozuldu benim bakın ![]() ![]() ![]() "Tabaklar dolu olduğu zaman ben hiç bir yemeği yiyemiyorum ![]() "Et zaten kendini bırakmış ![]() ![]() "Benim evde damacana suyum vardı ![]() ![]() "İstanbul'un en eskisi benim ![]() "Özür dilerim ![]() ![]() "Su yaa ![]() ![]() ![]() ![]() "Önce bayanlar yaw ![]() ![]() "Bayansız dünya olurmu? Olmaz ![]() ![]() "Ben en markalı yerde yedim bu pastayı ![]() ![]() "Bakın ne yazmış 'Hasan Bey' ![]() ![]() "herkese 1-2 hediye ![]() ![]() ![]() ![]() "İki tane kalın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Pastayı beraber yiyelim ![]() "Damacana suyum vardı benim ama sana vermedim ![]() "Onu bana babam söyledi ![]() ![]() "İki ![]() ![]() "Şurda zamanım yok diye ellerimi ![]() ![]() "Kadınlarla aram çok iyi benim ![]() ![]() "Hediyeyi alırım ama lafımı geri almam ![]() "Benim foforim vardı ![]() ![]() ve yeni bombalar başladı : ''Ben italyan yemeği yemem ![]() ![]() ''Belki senin çocuğun beni izlemiş ![]() ![]() ![]() ''Benim evimde yine iyi su olmayacak söyleyeyim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|