![]() |
Bayram Mesajı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bayram MesajıBir arkadaştan gelen mail ![]() ![]() *** Bir dönem bir genel müdür yardımcılığı yapmış birisi anlatıyor: "Sene 1965 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Genel Müdür bey beni çağırttı: - Tebrik kartları hazır mı? ![]() ![]() - Anlamadım! Hangi kartlar efendim? - Aman evladim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Çabuk hemen hazırlayıverin ![]() - Emredersiniz efendim! dedim ![]() Genel müdür bey ![]() ![]() "Bayramını kutlar ![]() 1 ![]() "Sizin ve eşinizin bayramını saygıyla kutlarken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne yapalım? Çaresiz mecburen kolları sıvadım ve başladım öncelikli 2000 karta: "Bayramını kutlar ![]() ![]() "Bayramını kutlar ![]() ![]() "Bayramını kutlar ![]() ![]() ![]() ![]() 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi de 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Boyuna yazıyorum ![]() ![]() ![]() 209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Sizin ve eşinizin bayramını saygıyla kutlarken ![]() ![]() "Sizin ve eşinizin bayramını saygıyla kutlarken ![]() ![]() "Sizin ve eşinizin bayramını saygıyla kutlarken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve bir müddet sonra gerisini nasıl yazmışım hiç hatırlamıyorum: "Niyaz ederim başarılı günler sizinle eşinizin bayramını kutlarken ![]() ![]() "Kutlarken eşinizin bayramını saygıyla sıhhatli günler diler Niyazi ile beraber ederim ![]() ![]() “Sizin ![]() ![]() ![]() "Niyazi ile birlikte sizin ve eşinizin bayramını kutlarken ayrıca sıhhatle ederim ![]() ![]() "Önce bayramınızı başarılı eder ![]() ![]() ![]() "Sizin de eşinizin de Niyazi'nin de bayramını saygıyla eder ![]() ![]() ![]() “Bayramınız niyazi ile sıhhat bulsun ![]() "Sıhhatli eşinizin bayramını saygıyla kutlarken ![]() ![]() ![]() "Bayramınıza etmeden önce eşinizi saygıyla kutlar Niyazi'nin gözlerinden öperim ![]() ![]() "Sizin de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Önce niyazi bayramı tebrik etsin ![]() ![]() “Bayram günü eşiniz ve niyaziye dikkat edin ![]() ![]() “Niyazi bey bayram günü eşiniz ile birlikte sizi sıhhat ile tebrik etsin” “Tebrik ederim niyaziyi ![]() Sabah tam mesai saatinde ![]() ![]() ![]() ![]() "Güzel yazmışsın ![]() ![]() ![]() 3 gün sonra da önce bizim genel müdürü ![]() ![]() ![]() *** Eveeet ![]() |
![]() |
![]() |
|