Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fasülye, kuru, nelerdir, noktaları, pişirmenin, püf

Kuru Fasülye Pişirmenin Püf Noktaları Nelerdir?

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kuru Fasülye Pişirmenin Püf Noktaları Nelerdir?





Kuru Fasülye Pişirmenin Püf Noktaları Nelerdir?





- Fasulye ve nohut gibi hububatlar gaz yapmamayı için bir gece önceden ıslatılmalıdır Ancak ilk suyu içine çekeceği için bir müddet beklettikten sonra suyu değiştirin ve sabaha kadar bu su içinde bekletin Burada dikkat edilmesi gereken fasulyenin pişirmeden önce suyunu yeniden değiştirmenizdir Yoksa şişkinlik ve gaz şikayetiniz olabilir Bazı tariflere göre bu suyun içerisine karbonat veya tuz atılır





- Kuru fasulyeye asıl tadını veren soğan-domates harcına bir kaç adet yeşil biber de katabilirsiniz Fasulyenizin acı olmasını istiyorsanız pul biber yerine acı biber turşularından eklemeyi deneyin




- Fasulye için et seçerken kuşbaşı dana etini tercih edin Bu tür işlenmiş etteki su fasulyenizi daha lezzetli bir hale getirecektir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.