Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çiftlik, kebabı, tarifi, yapılışı

Çiftlik Kebabı Tarifi - Çiftlik Kebabı Yapılışı

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çiftlik Kebabı Tarifi - Çiftlik Kebabı Yapılışı





Çiftlik Kebabı Tarifi - Çiftlik Kebabı Yapılışı - Çiftlik Kebabı Nasıl Yapılır?

MALZEMELER:

* 400 gr kuşbaşı tavuk bonfile
* 2 iri patates
* 1 soğan
* 2-3 yeşil sivribiber
* 1 iri havuç
* 1 su bardağı taze yada dondurulmuş bezelye
* 3-4 diş sarımsak
* tuz karabiber kekik
* 2 yemek kaşığı salça
* 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı

YAPILIŞI:

1 Tavuk kuşbaşıları yağsız tavaya alın ve yüksek ateşte suyunu çekene kadar pişirin
2 Sebzeleri yemeklik doğrayın salça ve baharatlarını ilave edip hepsini karıştırın
3 Tavukları ve zeytinyağını ilave edin hafif karıştırın
4 Fırın poşetini çok az unlayın İçine harcı koyup ağzını kapatın Bıçakla 2-3 minik delik açın
5 Önceden ısınmış 220 dereceli fırında 40-45 dakika pişirip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.