Kaşarlı Tavuk Sarması Tarifi - Kaşarlı Tavuk Sarması Yapılışı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kaşarlı Tavuk Sarması Tarifi - Kaşarlı Tavuk Sarması YapılışıKaşarlı Tavuk Sarması Tarifi - Kaşarlı Tavuk Sarması Yapılışı - Kaşarlı Tavuk Sarması Nasıl Yapılır? Malzemeler: 4 adet kemiksiz tavuk göğsü 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi 1 çay kaşığı karabiber 1 su bardağı un 1 adet yumurta Kızartmak için: Sıvı yağ Yemeğin Tarifi: Önceden kasaba kemiklerini çıkarttırdığınız ve incelttirdiğiniz tavuk göğüslerini mutfak tezgahına yayın 1 su bardağı kaşar peyniri rendesini 1 çay kaşığı karabiber ile karıştırın Tavukların içine bu harcı doldurun Rulo biçiminde sarın![]() Önce una sonra yumurtaya bulayın Sıvı yağı kızdırın Tavukları içine atıp çevirerek kızartın![]() Not: Tavuk rulolarının açılmaması için kürdanla tutturun Kızarttıktan sonra kürdanları çıkarabilirsiniz![]()
|
|
|
|