![]() |
Tencerede Kaz Kızartması Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tencerede Kaz Kızartması TarifiTencerede Kaz Kızartması Tarifi tencerede kaz kızartması tarifi resimli tencerede kaz kızartması kaz kızartması Malzemeler: 1 adetkaz palazı 6 çorba kaşığı sıvıyağ 2 adet orta boy soğan 2 adet küçük havuç 3 diş sarmısak 1 bardak su 2 demet maydanoz Domates (ya da salça) Tuz Yapılışı: Bir tencereye içi temizlenmiş tütsülenmiş yıkanmış bir kazın içine 2 demet maydanoz sokulur daha sonra kaz ölçülere göre su küçük parçalara doğranmış bir havuç dörde bölünmüş soğanlar ve tuz konularak ateşe konur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|