![]() |
Yedi Baharatlı Pınar Labneli Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yedi Baharatlı Pınar Labneli TarifiYedi Baharatlı Pınar Labneli Tarifi 7 Baharatlı Pınar Labneli nasıl yapılır 7 baharatlı pınar labneli resimli tarifi 7 Baharatlı Pınar Labneli Malzemeleri -200 g Pınar Labne -3 su bardağı Pınar Süt -¾ su bardağı şeker -5 yemek kaşığı buğday nişastası (tepeleme) -1 adet pasta tabanı SÜSLEMEK İÇİN -kavrulmuş badem ve file badem -Çubuk tarçın -Meyve (yaban mersini vb ![]() BAHARATLAR -5 adet karanfil -Bir tutam muskat rendesi -1 çubuk tarçın (kırılmış) -Ceviz büyüklüğünde taze zencefil (birkaç parça halinde) -1 defne yaprağı (kırılmış) -3-4 adet tane karabiber -½ paket vanilya ŞURUP İÇİN -½ bardak su ![]() -1 yemek kaşığı şeker -½ paket vanilya ![]() Yedi Baharatlı Pınar Labneli Yapılışı Baharatları küçük parçalar halinde sütün içine ekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pasta tabanının ilk katını şurupla ıslatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|