![]() |
Kadinlar kolay Ağlarlar Ama Neden?? |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
Kadinlar kolay Ağlarlar Ama Neden??>>>ÇÜNKÜ BEN BİR KADINIM >>> >>>Küçük bir erkek çocuk annesine sordu ![]() >>>"Niçin ağlıyorsun?" ![]() >>>"Çünkü ben bir kadınım" diye cevapladı annesi ![]() >>>"Anlamadım!" dedi çocuk ![]() >>>"Ve hiç bir zaman anlamayacaksın!" dedi ![]() >>>Babasına "Baba, annem niçin ağlıyor?" diye sordu ![]() >>>Baba "Bütün kadınlar sebepsiz ağlayabilen yapıdadır" diye >>>cevapladı ![]() >>>oğlan büyüdü, yetişkin adam oldu, hala kadınlarin niçin >>>ağladıklarını >>>keşfedemedi ![]() >>>Nihayet öldukten sonra cennete gittiğinde Allah'a sordu ![]() >>>"Allahım" dedi ![]() >>>"Kadınlar niçin bu kadar kolay ağlayabiliyorlar?" >>>Allah dedi ki ![]() ![]() ![]() >>>"Ben kadınları özel yarattım! ![]() ![]() ![]() >>>taşıyabilecek >>>kuvvette olmasına rağmen başkalarına teselli verecek kadar yumuşak >>>omuzlar, >>>doğumun acısına olduğu kadar doğurdukları evlatlarının >>>nankörlüğüne >>>dayanabilecek iç kuvvetini verdim ![]() >>>kalmadığında >>>devam edecek azmi, ailesinin hastalığında yorgunluğa papuç >>>bıraktırmayacak >>>kudreti verdim ![]() >>>kötü >>>incitselerde, cocuklarını sevmek duygusallığını verdim ![]() >>>duygusallık her >>>yaştaki çocuklarının yaralarını sarmalarına, sorunlarını dinleyip >>>paylaşmalarına yardım ediyor ![]() >>>kudretini >>>verdim ![]() >>>için >>>yarattım ![]() >>>Onlara iyi bir eşin asla incitmeyeceğini fakat bazen destek ve >>>kuvvetini >>>deneyecek davranışlarda bulunacağını anlayacak duyarlı bir zeka >>>verdim ![]() >>>zayıflık olarak kadınlara birer gözyaşı verdim ![]() >>>Tamamen kendilerinin sahip oldukları, ihtiyaçları olduğunda >>>kullanmak >>>üzere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Kadinlar kolay Ağlarlar Ama Neden?? |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Kadinlar kolay Ağlarlar Ama Neden??Harika bir yazı ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Kadinlar kolay Ağlarlar Ama Neden??gerçekden harikaydı tek zayıf noktamız haklısın hiç dayanamam bende elleirne sağlık arkadaşım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Kadinlar kolay Ağlarlar Ama Neden??İnsanlık için bir gözyaşı ![]() ![]() ![]() Kaç kez and içtiler ağlamam diye gözlerim sözünde durmuyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|