unuda azar azar ilave ederek yumuşak bir hamur elde edin Ununu fazla kaçırırsanız istenen gevrekliği elde edemezsiniz[*]Hamurdan iri ceviz büyüklüğünde parçalar alın yuvarlayıp yağlanmamış tepsiye dizin[*]Ayırdığınız yumurta sarısından üzerlerine sürün[*]200 derecelik önceden ısıtılmış fırına tatlıları sürün[*]Kabarıp kızarmaya başlayınca fırını 175 dereceye indirin[*]Nar gibi kızaran tatlıları fırından alın[*]Diğer tarafta şeker su ve limonu tencereye alın[*]Kaynamaya başladıktan sonra 20-25 dakika boyunca kaynattığınız şerbeti sıcakken soğuk tatlının üzerine dökün[*]Tatlıyı en az 3-4 saat şurupta bekletin[/list] suyu alınmış herhangi bir tuzsuz peynirde kullanabilirsiniz Lor peyniride olabilir
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.